Kétségbeesetten sírni kezdett, amikor kutyája elveszett… szívszorító a kislány reakciója, amikor végre megtalálják!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Buddy, a Wallace család kiskutyája és nagyon közel állt mindenkihez. Amikor a 4 éves Madison egyik alkalommal elfelejtette becsukni a kaput, a négylábú azonnal elcsatangolt. Amikor észrevették az eltűnését, a kislány kétségbeesetten sírni kezdett, mert attól félt, hogy soha nem láthatja többé kedves barátját. Laura, az édesanya végül a Facebook-on kért segítséget az emberektől és abban reménykedett, hogy valaki látta a kutyát.

Annak ellenére, hogy Laura barátai lelkiismeretesen megosztották a képet, a kutyát továbbra sem találták meg. Buddy különösen Madisonnak hiányzott a legjobban, hiszen ő volt a kedvenc játszótársa. Szívszorító videóval üzent a kislány a Facebook-on, amelyben könnyes szemmel azt mondja: “Ha láttad Buddyt, kérlek hozd haza!”

A kétségbeesett kislány videóját több mint 250.000 ember osztotta meg, és még a helyi sajtó is felfigyelt az esetre és a hírekben is bemondták. És végül érkezett egy jó hír: megtalálták Buddyt. Egy nő magához fogadta, amikor megszökött. Amikor meglátta a kétségbeesett kislányt a Facebook-on, azonnal jelentkezett a családnál. A kutya végül visszatérhetett a saját otthonába, ahol már nagyon várták.

“Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretetét és támogatását” – mondta a kutya tulajdonosa. Végre megvan Buddy, a tekergő kiskutya. A kislány nem is lehetne ennél boldogabb.

Rá van írva az öröm a kislány arcára, amikor találkoznak.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?