Pszichopata nő sokkolja az internetet… ez a feleség úgy gondolja, hogy ez a legjobb “büntetés” férje számára.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Megjegyzés: Ez a cikk zavaró videóanyagot tartalmaz.

Képzelj egy el anyát a kisgyermekével. A legtöbben ilyenkor egy megható képet látnak maguk előtt, egy édesanyát, aki játszadozik gyermekével és szeretettel gondoskodik róla. Egy ehhez hasonló jelenetet naponta ezerszer meg lehet figyelni. Sajnos, hogy a valóságban néha előfordulhat ennek az ellenkezője is. Vannak olyan szülők, akiket nem lenne szabad egyedül hagyni a saját gyermekeikkel. Ez a következő eset is al fogja támasztani. A videóban látható fiatal anyuka Jakrit Saisupan nevű 32 éves férfi felesége.

Jakrit a szokásosnál több időt töltött a munkában és nem válaszolt felesége hívásaira. Ahhoz, hogy felesége bosszút állhasson rajta, telefonjával egy videófelvételt készített, és a közös fiúkat fojtogatni kezdte egy kötéllel.

Miután a kisfiút a nyakánál fogva felemelte egy kötéllel, majd ledobta az ágyra, fenyegetni kezdte a férjét: “Csak magadra gondolsz. Ha nem válaszolsz a hívásomra, akkor a fiadat fellógatom egy kötélre. Elviszem, és lógni fogsz. Csak próbáld meg, ne válaszolni a telefonra!”

Az alábbi videófelvételen megtekinthető, ahogyan a fiatal feleség fenyegeti a férjét:

Miután Jakrit melátta a videófelvételt, azonnal elküldte anyjának és nővérének. Ők azonnal megosztották a szociális hálón és segítséget kértek a rendőrségtől. Amikor a rendőrök megérkeztek, letartóztatták az édesanyát és a gyereke is azonnal megvizsgálták. Szerencsére nem szenvedett komolys sérülést.

Sajnos az ilyen helyzet nemcsak fizikai sérüléseket okoz. El sem tudjuk képzelni, hogy egy ilyen családban felnövő gyerek mekkora mentális sérülést kap. A sajtótájékoztatón az édesanya azt nyilatkozta, hogy nem a kisfiúnak akart ártani, hanem a férjének.

A Daily Mail szerint a hatóságok nem ítélik el az édesanyát, csak családi vitának tekintik az esetet, de mi csak remélni tudjuk, hogy ehhez hasonló soha többé nem fog megtörténni.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?