Oroszország befejezte ennek a csodálatos hídnak az építését… így néz ki!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindannyian tudjuk, hogy néhány évvel ezelőtt Oroszország visszavette a Krím félszigetet, amely azelőtt Ukrajnához tartozott. Ez hatalmas diplomáciai konfliktust okozott, amelynek következményeit mai napig érezni lehet. Annak ellenére, hogy a nyugati országok szankciókat szabtak Oroszországnak, semmi jelét sem adták annak, hogy valaha le fognak mondani a Krím félszigetről.

Azonban adódott egy probléma. A Krím félszigetre csak Ukrajnán keresztül lehetett bejutni, de az oroszok nem mozoghatnak szabadon Ukrajna területén. Így az egyetlen módja annak, hogy a félszigetet megközelítsék, ha hajóval vagy repülővel teszik meg ezt az utat. Csakhogy ez nagyon kellemetlen, ezért az oroszok úgy döntöttek, hogy hidat építenek, amely összeköti a félszigetet a másik állammal. A hídépítést el is kezdték, de pénz hiánya miatt egy időre abbahagyták a munkálatokat.

De ahelyett, hogy az oroszok szomorkodni kezdtek volna, gúnyolódni kezdtek az állami vezetéssel a befejezetlen híd miatt. Az alábbi videóban látható, hogy a munkások hogyan gúnyolódnak a kormány tehetetlensége miatt!

Ha számodra is szórakoztató ez a videó, akkor barátaiddal is oszd meg a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?