Betelefonáltak a rendőrségre, hogy egy 3 éves kislány limonádét árul az utcán… ami ezután következik, azt nehéz szavakba önteni…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Hannah Pasley egy igazi vállalkozó szellemű kislány. Három éves korában már sikerült megvalósítania első álmát, ezért egyesek már üzletasszonynak is nevezték.

Hannah egy standot állított fel Kansas Cityben, Missouri-ban, ahol saját készítésű limonádéját árulta a járókelőknek. A kislány rendőri egyenruhára és játék bilincsre szeretett volna pénzt gyűjteni, hiszen minden álma az volt, hogy rendőr lehessen.

“Szerettük volna megtanítani neki a pénz értékét, és hogy keményen meg kell dolgozni azért, amit akarsz” – mesélte a kislány édesanyja, Amber Pasley az Inside Edition-nak.

Így hát szülei felállítóttak neki egy limonádéstandot, hogy saját maga keresse meg a pénzt az egyenruhára és a bilincsre. Csak egyetlen probléma volt. Egyetlen rendőr sem jött vásárolni 🙂

A kislány minden álma az volt, hogy találkozzon egy rendőrtiszttel.

Az édesanyjának hirtelen támadt egy ötlete: megosztott egy rövid üzenetet a facebook-on, hátha valamelyik ismerősének van olyan rendőr barátja, aki tudna egy kis időt szakítani kislányára. Nos, az édesanya sokkal többet kapott, mint amire számított.

“Csak egy rendőr érkezését vártam, de több mint 50-en érkeztek. Az egész utca rendőrautókkal telt meg, a három éves kislány mindenhol csak rendőrt látott.”

Minden rendőr vásárolt egy pohár limonádét, a kislány pedig örömmel szolgálta ki őket. Még néhány lovas rendőr is megérkezett, és rendőrségi helikopterrel köröztek a házunk felett. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kedves gesztus soha nem fog kitörlődni a kislány elméjéből.

Kérjük, hogy oszd meg ezt a szép történetet barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?