Az édesanya megosztott egy képet kisfiáról a Facebook-on… pár nappal később a kisfiú meghalt, mert senki sem segített!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az édesanyák elsődleges feladata, hogy gondoskodjanak a gyermekek biztonságáról. Az amerika Holly Wagner is pontosan ezt tette, amikor a 3 éves Connor és a 11 hónapos Cameron biztonsági övét becsatolta, mielőtt férjével útnak indultak. Ekkor még nem tudta, hogy végzetes hibát fog elkövetni…

2013. április 27-én, Holly Wagner férje két kisfiával ült az autóban, épp valamerre tartottak. A férfi nem vette észre a STOP táblát, azért balesetet okozott, olyan súlyosat, hogy mindhármukat azonnal kórházba kellett szállítani. A rendőrség értesített az édesanyát a balesetről, aki azonnal a kórházba rohant. A kórházban megtudta, hogy férje és a nagyobbik fia kisebb sérülésekkel megúszta a balsesetet.

Sajnos, a kisebbik kisfiú állapota kritikus volt.

A hirtelen ütközés miatt, az öv összeroncsolta a gyerekülést, emiatt Cameron a szélvédőnek dobódott. Rengeteg operáción esett keresztül, azonban az állapota túlságosan kritikus volt.

Az anyának egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznia – hogy lekapcsolják a kisfia lélegeztetőgépét. A nő már képtelen volt tovább nézni, ahogyan kisfia szenved. Cameron, május 13-án csendben elhunyt anyja karjai között.

Az anya képtelen volt felfogni, hogyan történhetett meg ez a tragédia. A rendőrök azonban tudták erre a kérdésre a választ. Először is, Cameronhoz képest túl nagy volt a babaülés ami azt eredményezte, hogy a rögzítő túl magasan volt és a rögzítőszalagok túl gyengék voltak.

A második hiba, amit a szülök elkövettek, hogy a gyereket menetirányba ültették. Egy kisgyerek képtelen túlélni egy balesetet, ha menetiránnyal szemben ül, hiszen a feje még nagy – ha a kocsi ütközik, az az első ami nekicsapódik valaminek, súlyos sérüléseket okozván. Hogyha háttal ültetik a gyereket, ütközés során pont az ellenkezője történik – a fej az utolsó, és az ülés is megvédi a becsapódástól.

Pár héttel a baleset előtt, Holly egy fényképet töltött fel a Facebook-jára Cameronról, amin látható, hogy az ülés túl nagy a gyerekhez képest és nincs is jól bekapcsolva. Azonban ezt senki sem vette észre és senki nem szólt az anyának, hogy ez így nincs jól…

Holly eldöntötte, hogy élet célja a baleset után az lesz, hogy más szülőket figyelmeztessen erre a gyakran elkövetett hibára.

Ez az anyuka azt gondolta, hogy mindent megtesz gyerekei biztonságáért. Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudta, hogyan is kell helyesen bekötni a gyerekeket az autóban. Ez egy figyelmeztetés mindenki számára!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?