Azt hitted, hogy a nők bénák a fociban? Ilyen trükköt még C. Ronaldo sem mutatott!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Természetesen a futball a legnépszerűbb sport a világon. Legalábbis ez a sportág a legnépszerűbb a férfiak körében. Éppen ezért, semmi különös nincs abban, ha egy férfi mérkőzést néz a tévében.

Azonban a férfi játékosok árnyékában létezik néhány nő is, aki rajong ezért a sportágért. Igaz, hogy a férfiak gyakran gúnyos mosollyal tekintenek a női focira. Tény, hogy kevés az a nő, aki szeret focizni. Állítólag azért, mert kevés 11 olyan nőt találni, aki hajlandó ugyanolyan ruhát felvenni. Persze ez csak vicc volt. A valóság azonban, hogy a férfiak azt állítják, hogy semmilyen látványosság nincs a női fociban.

Ez azonban eléggé egyoldalú meglátás, nem? De ha félretesszük az előítéletet, akkor minden bizonnyal értékelni tudjuk a női focit is. Például ami ebben a videóban történik, az szinte hihetetlen. Ilyen trükköt sem lát minden nap az ember. Egy tipikus női fortély, de megérdemli az elismerést.

És ne feledd, ha valaki azt mondja, hogy a női foci gyenge színvonalú, akkor mondd meg neki, hogy néhány ország női csapata jobb helyen van a rangsorban, mint a férfi csapat!

Ha neked is tetszett ez a videó, akkor oszd meg a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?