Ha a gyermeked ilyen rövidnadrágot visel, azonnal ellenőrizni kell valamit!!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ha egy listát készítenél azokról a dolgokról, amelyek veszélyesek, akkor valószínűleg a fürdőnadrág kerülne az utolsó helyre. Általában a fürdőruhákat nem tekintik veszélyforrásnak az emberek. Ez a történet azonban az ellenkezőjét mutatja: miután meghallgatod, mi történt a kis Jack Collins-al akkor más szemmel fogsz nézni ezután a fürdőnadrágra.

Átlagos napnak indult, Jack édesanyjával a szálloda medencéjében voltak. Az elején minden rendben volt, azonban a kisfiú egyszer csak vérfagyasztóan sikoltozni kezdett, amit egyetlen szülő sem szeretne hallani. Amikor az anyuka rájött, hogy a problémát a fürdőnadrág okozta, úgy döntött, hogy megosztja a történetet mindenkivel.

Az 5 éves Jack a medencében úszott, amikor elképzelhetetlen dolog következett be. Miután az édesanya levetette a kisfiú fürdőnadrágját a kisfiú vérfagyasztóan sikoltozni kezdett.

r1

Az elején nem tudta megmondani, hogy mi a baj. “Csak hangosan sikoltott, még soha nem hallottam ennyire hangosan kiáltani” – mesélte Laura Collins egy interjúban.

r2

Miközben a kisfiú a vízben játszodt, a gyerek pénisze beszorult a rövidnadrág belsejében található hálóba. Az anya megpróbálta kiszabadítani, de egyedül nem tudta megoldani ezért a recepcióhoz sietett segítségért.

r3

Végül a kisfiú kórházban kötött ki. A helyzet annyira súlyos lett, hogy csak orvos tudta kezelni a kényes helyzetet.

r4

Itt látható a nadrág belseje. Mint látható, hihetetlenül fájdalmas lehetett a kis srácnak. A legtöbb ember el sem tudná képzelni, hogy ilyesmi megtörténhet.

r5

Azonban az orvosok azt mondták, hogy nem ez volt az első ilyen alkalom. Néhány héttel korábban egy másik gyereket is behoztak a kórházba hasonló helyzettel.

r6

Az édesanya figyelmeztetni szeretne mindenkit erre a kockázatra. Sőt, arra kéri a szülőket, hogy távolítsák el a hálót a rövidnadrágból, hogy megelőzzék a katasztrófa bekövetkezését.

r7

A rövidnadrágot gyártó cég bocsánatot kért tőlük.

r8

“Vizsgálatot fogunk folytatni ebben az ügyben és biztosítani szeretnénk ügyfeleinket, hogy a rövidnadrág bélése megfelel az ipari szabványoknak” – nyilatkozta a cég. A legtöbb rövidnadrág ilyen hálóval készül. Vajon nem jobb lenne nélküle előállítani?

r9

De a nap végére a kis Jack már helyre jött. Ez egyike azoknak a veszélyeknek, amire senki sem gondolna de szerencsére ez a kisfiú sértetlenül megúszta.

r10

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?