Amikor ez a kép készült, senki sem tudta, hogy 38 év múlva megváltoztatja valakinek az életét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A most 38 éves Amanda Scarpiati az egész életét azzal töltötte, hogy kereste azt az ápolónőt, aki megmentette az életét. A fiatal nő alig pár hónapos korában egy háztartási baleset következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett, az élete csupán egy hajszálon múlott. Az orvosok mindent megtettek, hogy életben tartsák.

am1

Az orvosok között azonban volt egy ápolónő, akinek Amanda köszönheti az életét. Ő egy egyszerű nővér, aki gondját viselte az apró kisbabának. Az idő előre rohant, de Amanda élete felnőttként sem volt zökkenőmentes. Arca az égési sérülések miatt eltorzult, emiatt gyerekkorában sokan gúnyolták. A sok nehézség ellenére azonban volt egy fénykép, amit minden alkalommal amikor hazament kezébe vett és sírva fakadt. Egy fénykép, amelyen a fiatal nővér karjaiban tartotta őt és erőt adott neki.

am2

Amanda jelenleg New Yorkban HR-menedzserként dolgozik, és elmondása szerint ez az 1977-ben készült fénykép adott neki erőt sokszor.

“Nem tudtam, hogy ki a nővér, hogy hívják, semmi információm nem volt róla, de azzal tisztában voltam, hogy neki köszönhetem az életem, és bízhatok benne” – mesélte Amanda.

Szerette volna megtalálni a jóságos nőt, így a legnagyobb közösségi portálon, a Facebook-on próbálkozott. Közétette a fényképet, és kérte az ismerőseit, hogy osszák meg, hogy minél több emberhez eljusson, hátha így nyomára bukkannak a nővérnek.

 

Végül egy véletlen folytán a fénykép és a felhívás eljutott az ápolónő egy volt kolleganőjéhez, akivel annak idején együtt dolgoztak a kórházban.

am4

Így Amanda megtudta azt is, hogy a régóta keresett nővért Susan Bergernek hívják, és amint megkapta az elérhetőségét, rögtön fel is vette a kapcsolatot vele. Megbeszéltek egy találkozást, mely életreszóló élményt jelentett mindkettőjük számára.

am5

am6

am7

“Nagyon jó érzés, hogy egy általam ápolt beteg ennyire kötődik hozzám, akit ráadásul egészen kicsi korában segítettem. Sokat jelent számomra, hogy az összes segítő személy közül pont velem szeretett volna találkozni” – mesélte a találkozáskor az 58 éves nő, aki jelenleg egy New York-i klinika vezetője.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?