Tudnotok kell erről a veszélyről… egy tragikus baleset, ami egy gyerek életébe került…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Semmi sem tragikusabb egy gyerek halálánál. Azonban itt vagy egy élő példa arra, hogy néha a sors nagyon igazságtalan és kegyetlen. Ami Patrick és Allison Lawson családban történt, az nagyon szomorú…

Allison születésnapját ünnepelték. Minden nagyon szép, minden nagyon jó volt: a család végre együtt tölthette ezt a napot. Azonban amikor a nap végéhez közeledtek, hirtelen valami váratlan dolog történt…

k1

“A szülinapi buli végéhez közeledve, Miranda (3 éves kislány) kidülledt szemekkel, fulladozva beszaladt az ebédlőbe, de semmit sem tudott mondani. Nagyon megrémültünk, amikor a kislány leesett a földre” – mesélték a szemtanúk.

k2

A kislány édesapja azonnal elkezdte a szívmasszázst, azonban mire a mentő megérkezett a kislány szíve már nem vert. Semmi sem volt a szájában, azonban valahol elzáródott a légcsöve a pattogatott kukoricától, amit korábban evett. A kórházba érve az orvosoknak sikerült újraindítaniuk a szívverést, azonban ekkor még senki sem tudta, hogy ennek a balesetnek tragikus következményei lesznek.

k3

Néhány vizsgálat után az orvosok megállapították, hogy a kislánynál bekövetkezett az agyhalál, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy a légzést és a szívverést csak mesterségesen, gépek segítségével tudják fenntartani.

k4

Amikor Miranda szülei ezt megtudták, nem voltak hajlandóak elhinni, hogy kislányuk gyakorlatilag már halott. A bírósági eljárásokkal megpróbáltak engedélyt kérni, hogy fenntartsák a kicsi életét, azonban sajnos a kislány novemberben meghalt.

k5

Most a szülők azt szeretnék, ha az egész világ tudna erről az esetről. Még akkor is, ha ez negatívan érinti a Pattogatott kukoricát készítő vállalatokat.

Feltétlenül oszd meg ezt a fenyegető veszélyt barátaiddal, ismerőseiddel! Lehetséges, hogy ezzel megmented valakinek az életét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?