Ha meglátod, hogy néz ki ma ez a 85 éves hölgy, akkor leesik az állad!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Anna Pesce, egy 85 éves idős nyugdíjas hölgy, aki New Yorkban él. Ő egy boldog feleség és nagymama. Ennek ellenére azonban volt egy problémája. Már évek óta görbe, púpos a háta. De az élete teljesen megváltozott, amikor meglátogatta lányát és unokáit Dél-Karolinában.

idos1

Sajnos megcsúszott a lépcsőn és eltört a hátgerince, amikor leesett. Olyan nagy fájdalmai voltak, hogy lánya is nehezen tudott ránézni. Hosszú időn át tolószékre szorult de Anna úgy érezte, hogy változtatni kellene valamit. “Megpróbáltam mindent: akupunktúra, rehabilitáció, csontkovácshoz is elmentem”, – mesélte az idős hölgy. “A kezelések után egy pillanatra jobban éreztem magam, de a fájdalom újra és újra visszatért.” Három hónap után végül az idős hölgy felkereste a 28 éves Rachel Jesien-t.

idos2

Rachel, aki ugyancsak gerinc sérülésben szenved egy jógaoktató és hátfájás kezelésére specializálódott. Anna rendszeresen meglátogatta őt, aki különböző gyakorlatokat mutatott neki, amelyek a legalkalmasabbak voltak számára.

idos3

Már egy hónap terápia után, Anna sokkal jobban érezte magát. Egyre több gyakorlatot kipróbált.

idos4

 

Most, 2 év után óriási eredmény látható. Anna ismét felegyenesedve állhat és még autót is vezethet. Rachel most reklámként használja fel az idős hölgyet, mert a különbséget nem lehet letagadni.

idos5

 

Még az orvosok is elismerték, hogy ezek a gyakorlatok súlyos hátproblémák esetében is nagyon hasznosak lehetnek. De figyelmeztetni szeretnénk mindenkit, hogy előtte mindenképpen kérjék ki a szakorvos véleményét!

Hihetetlen Anna és Rachel története. Örülünk, hogy vannak még olyan idős személyek, akik készek arra, hogy javítsanak az állapotukon.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?