Megosztott magáró néhány fotót a Facebook-on… mindenkit megdöbbentett, amikor meglátták a testét…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

2012 májusában, Aimee Copeland egy egészséges diáklány volt. Barátaival gyakran ment egy közeli folyóba, hogy a szabadban töltsék a délutánt. Azonban Aimee sohasem gondolta volna, hogy ez örökre megváltoztatja az életét.

t1

Egyik alkalommal Aimee a víz fölötti velvonóval ment, amikor a kötél hirtelen elszakadt és ő ráesett a sziklákra. Súlyos sérüléseket szenvedett, összesen 22 sebészeti beavatkozásra volt szüksége.

Néhány nappal később Aimee kezdte furcsán érezni magát. Azonnal kórházba szállították és az orvosok megállapították, hogy testét húsevő baktériumok fertőzték meg. Annak érdekében, hogy megmentsék az életét, mind a négy végtagját amputálni kellett. Mindkét karját a könyökéig amputálni kellett, a jobb lábát térd alat és a bal lábát teljesen levágták.

Ekkor Aimee még csak 24 éves volt…

t2

Az évek során Aimee megpróbálta feldolgozni a veszteséget. Protéziseket kapott, amelyek lehetővé teszik, hogy “normális” életet éljen, részt vegyen a hétköznapi életben, szakácskodjon, önállóan tisztálkodjon stb.

Amikor rájött, hogy barátja már nem vonzódik hozzá, 2014-ben megszakította vele a kapcsolatot. Most azonban ismét egymásba szerettek és barátja azzal bíztatta, hogy neki úgy tökéletes ahogy van.

t3

Úgy döntöttek, hogy megosztják az utóbbi nyaraláson készült fotót.

t4

Aimee mosolyogva felemelte karját és büszkén mutatta meg a világnak a megcsonkult testét.

“Hosszú időt vett ígénybe, hogy újra elfogadjam saját magam” – írta Aimee a Facebook-on. “Senki sem született tökéletesnek és mindenkinek van szépséghibája. Nem az számít, hogyan nézel ki, hanem hogy ki vagy valójában.”

A nemrég megosztott képhez már több mint 900-an hozzászóltak. Azok is hozzászóltak, akiknek végtagjaik amputálva van és azt írták, hogy Aimee erőt adott nekik.

Aimee egy igazi inspiráció. Oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?