A kutya hazahozott egy műanyag zacskót…nem tudtam abbahagyni a sírást, amikor megtudtam, mi volt benne!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ebben a Thaiföld-i kisvárosban mindenki ismeri Pui-t a kutyust, aki a környéken szokott barangolni ahol élelmet keresgél. Egy nap amint a kutya a szemétben kapirgálva rábukkant valami szokatlan dologra. A zacskóban nem talált semmi élelmet, mégis hazavitte gazdájának Gumnerd Thongmak-nak. Amikor a kutya hazaért, kétségbeesetten ugatni kezdett és Gumnerd 12 éves lánya hozzá szaladt. Amikor meglátta, hogy mi van a zacskóban, majdnem megfagyott a vér az ereiben a rémülettől.

A zacskóban egy újszülött kisbaba volt.

k1

Az apa és lánya a kisbabát kórházba vitték, ahol azonnal inkubátorba helyezték.

A kutyára most igazi hősként néznek a város lakói.

k2

A vöröskereszt képviselői ezért a nemes tettért kitüntették a kutyát és egy nyakörvet ajándékoztak neki. Továbbá egy helyi lakos pénzt adományozott a kutya gazdájának, hogy vegyen rá élelmet a kutyának akinek hamarosan kölykei születnek.

k3

Mi fog történni az újszülött kisbabábal?

Már sok család kifejezte óhaját, hogy befogadják a kisbabát. A város képviselői jelenleg keresik a kisbaba édesanyját aki megpróbálta megölni saját gyermekét.

Elképesztő, hogy a kutya megérezte, hogy a kisbaba veszélyben van… és még inkább hihetetlen, hogy hazavitte! Megmentett egy életet és hőssé vált. Bravó Pui!!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?