“Szadista állat, aki ezt a kutyát a szemetes zsákba tette”… de aztán hihetetlen dolog történt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindig szótlan maradok azoktól az emberektől akik bántalmazzák és éheztetik a saját kutyájukat. De amit a New Jersey-i állatvédő szervezet felfedezett a szemétdombon az már több a sokknál!

k1

Valaki (csakis egy szadista lehetett) egy műanyag zacskóba gyömöszölt egy szerencsétlen kutyát, aki csúnyán lesoványodott, a szó szoros értelmében csont és bőr lett belőle. A tehetetlen kutyát egyenesen a szemétbe dobta. Ezt a képet nézve nehéz elhinni, azonban a kutyának szerencséje volt és túlélte és még mindig él!

k2

A szegény lesoványodott kutyának sajnos nem ismerték a gazdáját, de végül hála a chipnek, megtalálták az egykori tulajdonosát és megtudták, hogy a kutyát Patrick-nak hívják. A szerencsétlen kutyát nagyon kiéheztették.

k3

Patrick egy különleges állat kórházba került, hiszen hajszálon múlt az élete. A lesoványodott kutyának csak fokozatosan adhattak egyre több és több ételt.

k4

Melegítőpárnával melegítették a testét, hiszen zsír nélkül a szervezet nagyon lehűl, ami további veszélyforrás lehet.

k5

A kezelés ideje alatt a kutyát állandóan simogatták, mert ha a kutyát sikerül megmenteni, akkor meg kell tanulnia, hogy nem csak rosszindulatú gazdák léteznek, hanem szerető és gondoskodó emberek is vannak.

k6
Egy pár nappal később megtörtént a csoda: Patrick megtehetett néhány lépést. Még mindig nagyon gyenge volt, de az életbemaradás reménye napról napra növekedett.

k7

Sokáig tartott, amíg Patrick teljesen felépült. Azonban a szerető gondoskodás ellenére nagyon félénk kutya lett, minden idegentől nagyon fél.

k8

Ma Patrick egy jól táplált és egészséges kutya. Tele van hálával és szeretettel az új gazdája iránt.

k9

Emberek! Akik ilyen kegyetlenül bánnak az állatokkal, az ne tartson háziállatot! Patrick korábbi tulajdonosát letartóztatták más bűncselekmények elkövetése miatt. Patrick nem adta fel és szerencsére életben maradt. A szeretete és hálája nem ismer határokat és megtanulta visszanyerni az emberekbe vetett bizalmát.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?