Megerőszakolták a garázsban… de amit férje tett, az sokkal kegyetlenebb!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A családon belüli erőszak szörnyű bűncselekmény, de ami Audrey Mabrey-al történt, az túl szörnyű, hogy igaz legyen…

kep1

Audrey, látszólag egy normális életet élt férjével, Christopher Hanney-al. Azonban a fiatal nő eltitkolt valamit. Christopher nagyon erőszakos ember volt, aki állandóan verte a feleségét. Eleinte csak nagyon ritkán fordult elő, de idővel egyre gyakrabban megverte. Miután férje megerőszakolta, Audrey tudta, hogy mennie kell, de fogalma sem volt, hogy hová meneküljön.

Egy nap azonban valami olyasmi történt, ami örökre megváltoztatta Audrey életét. Amikor hazament, férje anyaszült meztelenül, kezében egy késsel várta őt. Mielőtt elmenekült volna, a férje megragadta őt és kiráncigálta a garázsba és megerőszakolta. Ezután férje addig ütötte fejét egy kalapáccsal, míg eszméletlen állapotba került. De a férfi ekkor sem hagyta abba a brutalitást. A dühös férfi benzinnel lelocsolta felesége testét, majd felgyújtotta.

kep2

Amikor a szomszédok meglátták a lángoló garázst, azonnal értesítették a hatóságokat. Szerencsére időben megérkeztek a mentősök, és sikerült megmenteniük Audrey életét. A nő jelenleg is életben van, de testének 80 százaléka megégett. Ezen kívül rengeteg füstöt lélegzett be. Audrey élete egy hajszálon függött!

kep3

A támadás után Audrey 6 hétig kómában volt. Amikor felébredt, hálát adott Istennek, hogy még mindig életben van. De soha nem fogja elfelejteni azt pillanatot, amikor először tükörbe nézett, és meglátta, hogy Christopher mit tett vele. Audrey teljesen összetört és több alkalommal megkísérelte az öngyilkosságot, de aztán megfogadta, hogy nem próbálja meg újra: “csak fizikailag tett tönkre, nem teheti tönkre a lelkemet is” – mesélte az érzelmileg és fizikailag is tönkrement nő. Ez a gondolat azonban erőt adott neki, és tovább küzdött az életért.

Audrey egy igazi harcos, aki nem akarta egész életét az önsajnálattal tölteni.

Az erős és kitartó nő rengeteg műtéten esett át, hogy visszakapja eredeti megjelenését, de tudta, hogy többé soha nem lehet ugyanaz a nő, mint aki a támadás előtt volt. A mély sebeket nem lehet eltüntetni. Egy következő fordulópont volt az életében, amikor egy ügyvéddel úgy döntöttek, hogy igazságot szolgáltatnak, és segíteni fognak, hogy nehogy másokkal is megtörténjen egy hasonló eset.

Audrey elmesélte a bíróságon, hogy milyen szőrnyűséget követett el férje. A jelenlévők azon csodálkoztak, hogy ezek után, honnan van annyi ereje, hogy megszólaljon. Néhányan könnyekben törtek ki, amikor Audrey megmutatta a nyakán és arcán lévő hegeket. A bíróság végül bűnösnek találta Christopher-t és életfogytiglanra ítélte.

Hét évvel később, Audrey szinte felismerhetetlen. A kozmetikai sebészek beavatkozása sikeresnek bizonyult. Helyenként szinte nyomát sem lehet látni az égési sebeknek.

Bár Audrey története egy extrém eset, de nem az egyetlen. Sajnos, hogy a családon belüli erőszak gyakori jelenség. Az áldozatokat gyakran megfélemlítik és nem tudják, hogy kihez forduljanak segítségért. Reméljük, hogy Audrey esete a többi áldozatot is arra fog ösztönözni, hogy cselekedjenek, ameddig nem késő!

Audrey tudja, hogy az élet nem könnyű, a hegek mélyek, “vannak olyan sérüléseim, amelyek életem végéig elkísérnek”, azonban bátorsága példa értékű mások számára!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?