Emberek százai molesztáltak egy fiatal lányt az élményfürdőn… alig tudott megmenekülni! (FOTÓK)

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy fiatal lány barátnőível elment a Ha Noi élményfürdőre, ahol rémálmot kellett átélniük. Az egyik lány nyilvánosságra hozta az esetet a Facebook-on:

m1

“Fürdeni mentem barátnőmmel és beléptünk az egyik medencébe. Körülbelül 3 percet fürdés után, nagy zajt hallottunk. Megfordultunk és láttuk, hogy körülbelül száz fiú üvöltözve beugrott a medencébe. Hárman voltunk, fejünket a víz alá nyomták, karjukkal többször is orrba vertek, miközben hadonásztak. Aztán molesztálni kezdtek, és a bikinimet is lehúzták a térdemig. Annak ellenére, hogy fulladoztam, mégis körbe vettek és tapogatni kezdtek. A fejemet sokszor víz alá nyomták, alig kaptam levegőt, már azt hittem, hogy megfulladok. Sok víz ment az orromba, torkomba és közben küzdenem kellett ezek az állatok ellen. Össze-vissza karcoltak és több helyen is megütöttek. Több alkalommal meghúzták a hajamat és teljesen levetkőztettek.

m3

 

Próbáltunk kimenekülni a medencéből de állandóan priccolták a vizet a szemünkbe, majd kiáltozni kezdtünk, hogy valaki segítsen. A körülöttünk lévő emberek felénk tartották a telefonjaikat, videóztak, fényképeztek, mintha a cirkuszban lennének.

m2

Amikor végre kiszabadultunk a barátnőimmel, akkor sírni kezdtünk. Nyakunk, vállunk, combunk tele volt karcolásokkal.”

m4

Hová jutott az emberiség? Szégyen és gyalázat!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?