Egy kis pattanással kezdődött de aztán elmérgesedett… az ok nagyon gyakori, ezért vedd komolyan a figyelmeztetést!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jade Thrasher már 13 éves korában elkezdett szoláriumba járni, azonban nem tudta, hogy ennek milyen katasztrofális következményei lesznek.

p1

Bár 13 éves korában már csinos lány volt, mégis valódi függéség alaklut ki benne a mesterséges barnaság iránt.

p2

Azt gondolta, hogy ez hozzátartozik a szépséghez, és hetente három alkalommal 20 percet töltött a szoláriumban. 2010-ben, az esküvő napja előtt még tobább fokozta – 6 egymást követő napon intenzíven barnította magát.

p3

11 évig a kialakuló betegsége néma volt. Aztán csak felbukkant az orrán egy fényes, fájdalmas folt az orrán. Először azt gondolta, hogy csak egy gyulladt pattanás…

p4

De az igazság sokkal rosszabb volt. A seb újra és ujra kiujult. Nem akart gyógyulni, hanem csak egyre növekedett. Jade végül orvoshoz ment. Szomorú diagnózist állapítottak meg.

p5

Jade-nak 24 éves korában bőrrákos lett! Ahhoz, hogy az orvosok megmentsék Jade arcát, hatalmas lyukat kellett vágniuk az orrába.

p6

Hogy kitöltsék az űrt, hiszen Jade arca teljesen eltorzult, további plasztikai beavatkozásra volt szükség: egy 15 cm-es bőrdarabot távolítottak el mellkasáról, amit majd beültettek az orrába. Nagy hegek maradtak a testén, de a családtagok örültek, hogy nem kellett sugarazni és kemoterápiás kezelésre sem volt szükség. De a hegeket és a fájdalmat is nehezen tudta elviselni.

p7
Jade azzal a céllal tette közzé ezeket a sokkoló felvételeket, hogy figyelmeztesse az embereket a túlzott napozás és a szolárium veszélyére. Ezért tette közzé a borzalmas képeket a sebeiről. Azt szeretné, ha más fiatalok tanulnának az ő esetéből. “Az okos más hibájából tanul,az ostoba a sajátjából sem.”

p8

Ma azt mondja: “Természetesen sajnálom, amiért olyan fiatalon tönkretettem a bőrömet. De szerencsére sikerült korán felfedezni és kezelni a bőrrákot. Régebben gyakran jártam szoláriumba, de ma már nem teszem.” Jade most élvezi a fehér bőrét.

p9

Most Jade 29 éves és férjével együtt napozni szoktak de csak mértékkel és fényvédő krémet használnak az UV sugarak ellen.

p10

Később elmondta, hogy az egész nem történt volna meg, ha mindig használt volna napozókrémet és nem járt volna szoláriumba. Akkor talán még öregkorban is egészséges bőre lett volna. Sajnos fájdalmas tapasztalat során jött rá a hibára amit elkövetett, de mások tanulhatnak az esetből.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?