Megrázó üzenetet hagyott hátra halála előtt… (szülei könnyek között olvasták a kislány írását)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Athena Orchard (†13) alig pár héttel azután halt meg, hogy egy évvel ezelőtt csontrákot diagnosztizáltak nála. A kislány üzenetét most találták meg egy tükör hátulján. Athena a 3000 szavas levélben az élethez, szerelemhez és saját tragikus helyzetéhez való viszonyáról ír. Szülei könnyek között olvasták bátor lányuk írását.

kep1
Minden egyes szónál érezzük, hogy velünk van jelentette ki Caroline (37), az édesanya, aki persze örökre meg fogja tartani a tükröt és rajta lánya üzenetét.

 

 

,,A boldogság csak rajtunk múlik. Talán nem is a boldog befejezés a fontos, hanem maga az élet.” – írja levelében a lány.

A levél további részében az alábbi gondolatait fogalmazta meg:

kis3

,,A boldogság csupán az út és nem az úti cél. Köszönöm, hogy vagytok nekem. Legyetek, boldogok, szabadok és higgyetek.”

,,Tudják, hogy miket tettem, de azt nem, hogy min mentem keresztül. A szerelem olyan akár egy tükör, gyönyörű, de könnyű összetörni.”

,,A szerelem ritka, az élet tele van furcsaságokkal, semmi sem tart örökké és az emberek változnak. Minden nap különleges, úgyhogy muszáj a legjobbat kihozni belőle. Az embernél bármikor jelentkezhet egy halálos betegség, éppen ezért a legtöbbet kell kihozni az időnkből. Az élet csak akkor rossz, ha magad teszed azzá.”

,,Soha ne adj fel semmit, még akkor sem ha nem sikerül elsőre. Az a lány akarok lenni, aki a rossz napokat jobbá teszi, és akiről azt mondd, hogy mióta találkoztunk, megváltozott az életed.”

,,A szerelem nem azt jelenti, hogy mennyiszer mondod valakinek, hogy szereted, hanem azt, hogy mennyire bizonyítod valódiságát. A szerelem olyan akár a szellő, érzed simogatását, de sosem láthatod. Szeretnék szerelmes lenni egy olyan emberbe, akinek kitárhatom a szívem.”

,,A szerelem nem arról szól, hogy kivel tudod elképzelni a jövődet, hanem arról, hogy ki nélkül nem tudod elképzelni. Az élet, mindenki számára játék, de a szerelem a jutalom. Csak én tudom megítélni magamat.

,,Ne ítélj túl hamar, hiszen csak azt látod, amit én akarok megmutatni magamból… az igazságot nem ismered. Szeretném jól érezni magamat és boldognak lenni anélkül, hogy bárki is ítélkezne felettem.”

,,Néha a szerelem fáj. Most magammal harcolok. Érzem a fájdalmat. Az álmok az én valóságom. Fáj, de semmi gond. Már hozzászoktam.”

,,Ez az én életem, nem a tiéd. Ne aggasszon, hogy mit teszek. Nem számít, ha az emberek utálnak, megítélnek vagy megtörnek, csak az számít, hogy milyen erős vagy, mennyire bírod a megpróbáltatásokat… ez tesz téged azzá, aki vagy.”

Az írás utolsó soraiban Athena arra kéri családját, hogy ne sirassák, ne nehezítsék meg saját életüket.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?