Amikor a kislány felébredt, lába tele volt zúzódásokkal… Hogy miért? Sokkolni fog!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Bo August egy 4 éves gyerek Angliából, akinek gondtalan gyermekkora volt, mindaddig amíg bárányhimlős lett. Nyilvánvaló, hogy ez a betegség nem tűnik különlegesnek, mert ezt a vírust szinte minden gyermek elkapja. A gyerek állapota stabil volt, a szülők sem aggódtak miatta. De egy napon Bo nem tudott felkelni.

c1

Padlizsán nagyságú, fekete foltok jelentek meg a lány lábán. A szülők azonnal kórházba vitték ahol az orvosok purpurát diagonsztizáltak. Ez a bőr alatti bevérzés miatt végtagjait is elveszítheti, de a legrosszabb esetben halált is okozhat.

c2

“Megkérdeztem az orvost, hogy a kislányom élete veszélyben van? Azt válaszolta, hogy ez a betegség halált is okozhat, vagy az alsó végtagok amputálásához vezethet.” – mesélte Bo édesanyja.

Amint kiderült, ez a csúnya bőr alatti bevérzés, a bárányhimlő egyik súlyos szövődménye. A kislányt 12 féle gyógyszerrel kezelték, több vérátömlesztésen is átesett és háromszor bőrtranszplantációs műtétet kellett elszenvednie.

c3

Bo 10 hétig volt kórházban, majd újra meg kellett tanulnia járni. Szerencsére a lány gyorsan felépült. De természetesen mindig emlékezni fog erre a negatív élményre.

c4

“Azt szeretném, ha mindenki tudna erről a szövődményről. Olyasmit hallani, hogy egy gyerek meghalhat, vagy elveszítheti a végtagjait, egy igazi rémálom minden szülőnek.” – mesélte Bo édesanyja.

c5

A kislánynak jelenleg sikerült visszatérnie a normális életbe. Már elfogadta és nem szégyelli a hegeket a lábán, néha barátainak is megmutatja.

Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű gyermekbetegség ilyen veszélyes is lehet?!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?