A 7 éves kisfiú megnövelte a haját… később a jobb szeme duzzadni kezdett… SZŐRNYŰ, amit az orvosok felfedeztek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Vinny Desautels csak 5 éves volt, amikor korához képest szokatlan döntést hozott: azt akarta, hogy haját hosszúra növelje, majd adományozza oda rákos betegeknek. 2 évig növelte a haját, gyönyörű szőke haja nőtt. Rengetegen kinevették, gúnyolódtak, számos alkalommal lánynak nevezték. De Vinny túltette magát és örült, mert tudta, hogy ezzel segíteni fog másokon. Amikor végre elmentek a fodrászhoz és levágták a haját, majd elküldték egy borítékban az elkészített parókát a rákos gyereknek, az akkor hét éves Vinny sem menekült meg a sugárzás alól.

g1

Vinny és szülei nagyon örültek, hogy segíteni tudtak egy beteg gyermeken, azonban valami az örömük útjába állt és volt egy dolog, ami aggasztotta őket. A kisfiú jobb szeme duzzadni kezdett. A szülők először azt gondolták, hogy ez csak pollen allergia, de aztán Vinny panaszkodni kezdett, hogy fáj a térde. Ekkor a szülei egy nagy duzzanatot vettek észre a csípőjén is és azonnal kórházba vitték a gyereket. A kórházban hamar fény derült a problémára. A kisfiú csípőjében egy daganat kezdett növekedni. A szem körüli daganatról pedig kiderült, hogy rosszindulató daganat.

g2

A kisfiú, aki két évig elviselte mások gúnyolódását azért, hogy segítsen a daganatos gyermekeken, most ő is Ewing-szarkómában szenved, ami egy ritka daganatos betegség amely befolyásolja a csont és a lágy szövetek fejlődését. A szülei sokkot kaptak, amikor megtudták. De a fiú próbál erős maradni: “Mindaddig ameddig itt vagytok velem, minden rendben lesz” – mondta Vinny, aki egy igazi optimista kisfiú.

g3

Vinny kemoterápiás kezelése már megkezdődött. Édesanyja jelenleg 6 hónapos terhes és az apa minden idejét arra fordítja, hogy ott legyen a fia mellett. Vinny nagyszülei speciálisan erra a célre létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt, hogy aki teheti támogassa a családot.

Reméljük, hogy a bátor kisfiú megnyeri a rák elleni harcot!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?