Csúnyán megkínozták ezt a szegény kutyát… a ragasztószalag eltávolítása után folytak az állatvédők könnyei!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindig is zavartak azok az emberek, akik erőszakoskodnak az állatokkal. De amit az állatvédők felfedeztek Vietnámban, attól egyszerűen szóhoz sem jutottam. Egy kutyát brutálisan megkínoztak. Egy ragasztószalagot szorosan a pofája köré tekertek és ebben a kínzó állapotban kellett élnie hosszú ideig.

k1

A szerencsétlen állat hihetetlenül megrémült. Szemmel látható volt a félelme, hiszen megtapasztalta, hogy mennyire szőrnyűek tudnak lenni az emberek.

k2

Az állatvédők amikor rátaláltak, gyorsan állatorvoshoz vitték, ahol óvatosan levágták a szalagot, ami már bele volt vágódva mélyen a húsba.

k3

Elviselhetetlen lehetett az állat fájdalma.

k4

A szalag eltávolítása után a kutyának húst és csontot adtak. A szerencsétlen kutya nagyon örült a finom ennivalónak, hiszen már egy jó ideje nem tudott enni.

k5

Az étkezés után a kutya kezelést kapott, hiszen a gyulladás veszélye még mindig nagy volt.

k6

Beletelt néhány napba ameddig felépült, azonban jó ellátásban részesült, az állatvédők mindent megtettek, hogy gyorsítsák a gyógyulás folyamatát.

k7

A sérülés nyomai még mindig láthatóak, de szerencsére még életben van. Igazi hős, aki túlélte ezt a kegyetlenséget. Szerencsére megmenekült, és nagyon hálás a megmentőknek. Remélhetőleg azt aki megkínozta, bíróság elé fogják állítani, mielőtt más állatokon vagy embereken gyakorolni fogja ezeket a kegyetlen módszereit.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?