Hátborzongató dolgot rögzített a rejtett kamera… Ma éjszaka te sem fogsz aludni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Hihetetlen, de igaz – a japán Fukuoka városban a rendőrség 2008-ban igazán bizarr dolgot fedezett fel. Egy nőt aki egy évig élt titokban egy férfi szekrényében! Igen, a ruhásszekrényben. És teljesen észrevétlenül tette ezt!

k1

A hajléktalan nő (Tatsuko Horikawa) letartóztatása előtt pontosan egy évvel lépett be az idegen férfi lakásába, aki aznap gondatlanságból nyitva hagyta az ajtót. A férfi feltűnt, hogy a hűtőszekrényéből megmagyarázhatatlan módon folyton eltűnnek az élelmiszerek.

k2

A férfi egy idő után nem bírta tovább és rejtett kamerát szerelt fel a lakásba. Miután visszanézte a felvételt, egyértelmű volt, hogy valaki mozog a lakásban. Kihívta a rendőrséget, de ők nem találtak semmilyen bizonyítékát annak, hogy valaki feltörte az ajtót vagy ablakot.

k3

A hajléktalan nő, csak azután került elő, miután a rendőrség felforgatta az egész lakást. A hajléktalan kényelembe helyzete magát a férfi gardróbjában és éjszaka csendben táplálékot is szerzett magának. Amikor a férfi elhagyta a lakást, akkor már nyugodtan használhatta a fördőszobát is. Ez megmagyarázza azt is, hogy a rendőrség a nő nem nézett ki hajléktalannak, hiszen naponta tisztálkodni tudott. Eltekintve az élelmiszertől, nem lopott el semmilyen háztartási készüléket, sem készpénzt. Végül tilos behatolásért vádolták meg.

A videón látható egy jelenet, amit a rejtett kamera rögzített:

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?