A gyerekek meglátják anyjukat anyaszült meztelenül, aki fájdalomtól ordítva szaladt a zuhanyzó felé… az ok megdöbbentő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

FIGYELMEZTETÉS: Ez a cikk olyan képeket tartalmaz, amely zavaró lehet néhány olvasó számára!

Cassie Hodges, a háromgyermekes édesanya, Sydney közelében él Ausztráliában. Egyik péntek este, partnerével Markkal vacsorát szerettek volna készíteni és úgy döntöttek, hogy elektromos gyorsfőzőt fognak használni, amivel a főzés pofon egyszerűm, nagyon gyorsan megfő az étel, és a vitaminveszteség is kevesebb.

Mark kiválasztja a leves opciót a menüből és pár pillanatra kiment a konyhából. Kicsivel később, Cassie a 12 hónapos babájábal a kezében odamegy, hogy ellenőrizze, aztán odaszólt Marknak, hogy megfőtt a leves.

Ameddig Mark bejött a konyhába, Cassie letette kisfiát a kanapére, és megkérte két idősebb gyermekét, hogy vigyázzanak a kisbabára. Aztán odament, hogy segítsen Marknak vacsorát tálalni.

Amikor Mark megnyitotta a nyomásszabályozó szelepet, hogy a felesleges gőz eltávolodjon, Cassie hangosan ordítani kezdett, és már mindenki tudta, hogy valami nincs rendben. A gyorsfőző fedele hirtelen kinyílt, az edényben lévő forró gőz erősen megégette Cassie testét.

Cassie csak annyit tudott mondani, de azt is reszkető hangon, hogy leforráztam magam. Mark azonnal letépte róla a forró ruhát és berohant a sikoltozó édesanyával a fördőszobába, hogy hideg zuhany alá helyezze, hogy enyhítse a szörnyű fájdalmát. Mark hasa is megégett, de ő kisebb sérülésekkel megúszta.

Jelenleg mindketten erős fájdalomcsillapítókat kapnak és ameddig kórházi kezelésben részesülnek, addig barátaik vigyáznak a gyerekekre.

Remélhetőleg mindketten helyrejönnek, és testükön nem lesz maradandó károsodás.

Cassie azt szeretné, hogy mások is tudatában legyenek a gyorsfőző edény használatának kockázataival.

“Nem éri meg ilyen dolgokat vásárolni. Csak két perccel hamarabb nyitottam volna ki a fedelét és a 12 hónapos kisfiam is megsérült volna.” – mesélte Cassie.

“…de szerencsénk volt,” folytatta. “Azt szeretném, hogy soha többet senkivel nem forduljon elő!!!

Milyen fájdalmas és sokkoló lehetett az egész családnak. De ennél rosszabb is lehetett volna. Szerencsére a három gyerek nem sérült meg.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?