A ragasztószalag alatti sáv volt a legrosszabb látvány az orvosoknak… de nézd meg, mi történt vele!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Semmi sem szörnyűbb, mint nézni ahogyan egy ártatlan állat gyötrődik. Az ilyen pillanatokban mindig jól jön egy állatorvos, vagy egy önkéntes, akik segítenek enyhíteni a beteg, sérült vagy bántalmazott állat fájdalmát. Előre szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, hogy az alábbi képeket nehezen lehet elviselni.

ku1

Ez a szerencsétlenül járt staffordshire terrier az utcán élt. A környéken mindenki ismerte, a lakosok rendszeresen etették, tehát az édes kiskutya szívesen látott vendég volt. De nem is olyan rég valaki siralmas állapotban talált rá a mindössze 15 hónapos kutyára. Valaki ragasztószalagot tekert az orrára, de annyira szorosan, hogy az belevágódott a fiatal kutya lágy húsába, elzárva ezzel a vérkeringést.

ku2

2 hosszú napig a kutya szenvedett a fájdalomtól, míg végre valaki rátalált. Ekkor a kutya már siralmas állapotban volt.

ku3

A lakosok azt javasolták, hogy azonnal el kell altatni a kutyát, hogy ne szenvedjen tovább, hiszen a vérellátás a szájában annyira korlátozva volt, hogy a nyelve teljesen fekete lett és az orr első része megduzzadt.

ku4

Állapota kritikus volt és ezt az eset a legsúlyosabb állatkínzásnak minősítették, amiért az elkövetőnek 6000$ bírságot kellene fizetnie, de simán le is tartóztathatnák miatta.

ku5

A Charleston Animal Society kezelés alá vette a kiskutyát. Fájdalommentesen, lézeres kezelést kapott, hogy nyelve újra helyre jöjjön.

ku6

Bár a kutya állapota továbbra is súlyos, de jól reagált a kezelésre. A gyulladás jobbra fordult és a nyelvének egy része is regenerálódott.

ku7

A Charleston Animal Society Facebook oldalán azt írták, hogy még mindig kórházban van, de állapota gyorsan javulni kezdett. Intravénásan táplálják és antibiotikumokkal kezelik.

ku8

Míg az orvosok kezelték a kiskutyát, a hatóságok letartóztatták az állatkínzásért felelős személyt. 50.000$ óvadékot állapítottak meg. Reméljük, hogy az igazságszolgáltatás nem lesz engedékeny ebben az esetben. A kiskutya már újra mozgatni tudja a nyelvét és újra élvezi a friss levegőt.

ku9

A sebek és a hegek azonban még mindig láthatóak és azt mutatják, hogy mennyire szenvedhetett ez az ártatlan jószág.

ku10

De a kutya új barátokra lelt és az orvosok és a nővérek is szeretettel gondoskodnak róla. Ha el tudja fogadni az új családot, akkor egy fényes jövő vár rá.

ku11

Csodával határos dolog történt: a kutya már teljesen jól érzi magát. Az ő története fénysebességel elterjedt az interneten és most valami kisebb hírességnek számít. Több száz ember adományozott már neki, hogy a kórházi költségeket fedezni tudják. Annyi pénz összegyűlt, hogy a többletet más állatok megmentésére is felhasználhatják.

ku12

Neki sikerült felépülni. Nézd meg a mosolygós arcát! Figyelembe véve, hogy mennyit szenvedett, szinte hihetetlen. Oszd meg a kis hős-szuka történetét akivel csak tudod!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?