A zsűritagok nem tudták elképzelni, hogyan tud láb nélkül ilyen látványosan táncolni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Még a legerősebb embernek is nagy erőfeszítést jelentene egy ilyen táncot bemutatni, nemhogy egy fizikailag egészségtelen férfinak, aki fél lábát elvesztette. Ilyen helyzetben szerintem a legtöbben feladnák. Te mit tennél, ha egy autóbalesetben az egyik lábad teljesen elvesztenéd? Ilyenkor sokan alkoholizmusba menekülnek, mert menekülni akarnak a világtól és a nehéz kihívásoktól, amikkel ilyen helyzetben szembe kell nézni.

Csak kevés olyan ember van, aki nem a maga sikerét nézi, hanem másokét. A zsűri csodálkozott, amikor ez a fiatalember és párja a színpadra léptek. Nem mindennapos látvány táncolni látni valakit, akinek hiányzik az egyik lába. Az előítéletük azonban gyorsan megváltozott.

A legtöbb egészséges ember sem tudná megismételni Evgeny (így hívják a fiatalembert) mozdulatait. Fél lábbal is elegendő ereje volt arra, hogy megnyerje az orosz tehetségkutató verseny első helyét. Evgeny megtanított bennünket arra, hogy az akaraterővel még a súlyos egészségügyi problémákat is le lehet győzni.

Ha rád is nagy hatással volt ez a szokatlan táncbemutató, akkor oszd meg másokkal is a videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?