Üdvözlet a pokolból – Feröer-szigetek 2017

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Paul Watson Kapitány kommentárja a mészárlásról 2015-ben íródott, ám azóta sem szüntették be ezt a gyalázatos tevékenységet. Legutóbb épp néhány napja ismétlődött meg!

A Sea Shepherd szárazföldi egységének öt tagját

– Lawrie Thomson – UK
– Rudy de Kieviet – Hollandia
– Tobias Boehm – Németország
– Alice Bodin – Olaszország
– Frances Holtman – USA
letartóztatták, mert megpróbálták megakadályozni a mészárlást.
Őket a torshaveni börtönbe szállították.

A dán haditengerészet Triton hajójának védelme alatt, kb. 500 ferocious lény gyűlt össze az öbölben, hogy kését, lándzsáját, vagy bármilyen más vágóeszközét könyörtelenül az ártatlan delfinek testébe vágja, – a tengeri emlősök forró vérének fröccsenéseitől megrészegülve!

Nem hiszem, hogy lenne ezen a bolygón még egy hely, ahol emberi lényekben ilyen mérvű kielégülést okozna egy egész család könyörtelen meggyilkolása! Ez a vérszomjas szadista kegyetlenség túlmutat a taijii delfinmészárláson is, ahol ugyan szintén szégyenletes brutalitással gyilkolják meg a delfineket, de ott legalább nem tartanak örömünnepet a holttestek felett!

A közemúltban ez volt a negyedik tömegmészárlás, amit DÁN-feröeriek az intelligens, komplex társadalmi szerkezetben élő tengeri emlősök ellen elkövettek!

Kötelességünk és felelősségünk megállítani ezt a gyalázatos obszcén mészárlást az úgynevezett kultúra és tradíció nevében!
A XXI. században nincs helye semmilyen hagyománynak, mely bármilyen élőlény szenvedését és halálát okozza!

A DÁN kormány, a DÁN haditengerészet, a DÁN bíróság és a DÁN rendőrség által teljes körűen támogatott, a DÁN adófizető állampolgárok adóiból finanszírozott grindnek véget kell vetni! A DÁN kormány egyszerűen nem hozhat több szégyent a komplett DÁN lakosságra!

Kérjük, az alábbi petíció aláírásával járulj hozzá a delfinek védelméhez! Köszönjük!

http://petitions.seashepherd.fr/Petitions/Sign/4

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

via

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?