Az 5 legszerencsésebb ember a világon… ezekre az emberekre rámosolygott a szerencse!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Akár hiszel, akár nem hiszel a szerencsében, de néha olyan hihetetlen dolgok történnek, amit mással nem lehet megmagyarázni, csak a szerencsével. Sőt, vannak olyan emberek, akik hihetetlenül szerencsések a szerencsejátékban. Igaz, hogy az éremnek két oldala van, és azt mondják, hogy akinek nincs szerencséje a kártyában, annak jut a szerelemben. Vannak olyan emberek, akik naponta kétszer is nyerni tudnak a lottón, és vannak olyanok, akiket csak állandóan valamilyen szerencsétlenség ér. Ma bemutatjuk az 5 legszerencsésebb embert a világon. Valószínű, hogy ezek az emberek valamikor kifogták az aranyhalat.

Lena Pahlsson

Sárgarépa szedés közben megtalálta a jegygyűrűjét, amit 16 évvel ezelőtt vesztett el. A sárgarépa pontosan a gyűrű közepében kezdett el növekedni, majd amikor kifejlődött, akkor az elveszett gyűrűt kiemelte a földből. A jegygyűrű 1995-ben ebéd közben veszett el. Lena úgy véli, hogy a gyűrű akkor kerülhetett a kertbe, amikor a kirázta az abroszt a kertben.

s1

Steve Flaig

Steve az édesanyja nélkül nőtt fel, és már évek óta szerette volna megtalálni őt. Mint kiderült, rossz vezetéknév után kutakodott. A véletlen segített neki megtalálni az anyját. Steve elkezdett dolgozni egy nagy áruházláncban, és a főnökének elmesélte a történetét. A főnöke felismerte Steve anyja vezetéknevét. Kiderült, édesanyja ugyanannak az áruházláncnak egy másik boltjában dolgozik.

s2

Virgina Fike

Virginiának kétszer is igen nagy szerencséje volt. Szülei és az ő házassági évének számait használta, és életében csupán 2 lottószelvényt vásárolt, amire ráírta ezeket a számokat. Mindkét szelvény hozott neki egy-egy millió dollárt.

s3

Tsutomu Yamaguchi

Tsutomu Yamaguchi az egyetlen személy, aki túlélte a két atomtámadást Japánban. Üzleti úton volt Hirosimában, amikor a nukleáris támadás történt. Komolyan megégett, de túlélte. Három nappal később visszatért a munkahelyére Nagasakiba, ahol a második robbanás történt.

s4

Frane Selak

Talán Frane Selak egy horvát zenetanár , aki valószínű, hogy a legszerencsésebb ember a világon, mivel több alkalommal is sikerült megmenekülnie a haláltól. Először akkor menekült meg a haláltól, amikor egy vonat kisiklott a tóba.

1962 – Folyóba zuhan egy kisiklott vonat, 17 ember meghal, Selak túléli.
1963 – Lezuhan egy repülő, 19 ember meghal. A repülő egyik rossz ajtaja kinyílik, Selak kizuhan rajta, túléli.
1966 – Egy busz lecsúszik az útról, 4 ember meghal. Selak túléli.
1970 – Selak autója kigyullad, ő viszont kimenekül kimenekül az autóból, mielőtt az felrobbanna. Túléli.
1973 – Selak új autója ismét kigyullad, lángok csapnak elő a műszerfalból. Selaknak természetesen haja szála sem görbül.
1995 – Selakot elüti egy busz. Meghal? Nem! Túléli.
1996 – Selak elveszti az irányítását az autója fölött, és szakadékba zuhan. Kizuhan az autóból és belekapaszkodik egy fába, mielőtt a kocsi 100 métert zuhan a szakadékba. Túléli.
2003 – Selak körülbelül egymillió dollárnak megfelelő összeget nyer a lottón.

s5

(Frane Selak valóban egy szerencsés ember)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?