Megkéri a kutyát, hogy halkabban ugasson… a reakciója… HIHETETLEN!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ez a kutya nem egy átlagos kutya, hanem egy speciálisan képzett mentőkutya. Ez a fajta az intelligenciájáról híres. Már a szeméből is ki lehet olvasni. Azonban úrnője úgy gondolta, hogy megtanít néhány trükköt neki, de az, hogy parancsra leüljön vagy felálljon, vagy az, hogy visszahozza a labdát, túl egyszerű feladat volt ennek a kutyának…

Ismerkedj meg ezzel a Shiba inu fajkutyával, aki egy szeretetteljes, energikus, önálló, éber, vidám hangulatú kutyafajta. Ennek a kutyának úgy tűnik, hogy van egy egyedi opciója is: parancsra nem csak ugat, hanem a hangerőt is állítani lehet :).

Az alábbi videóban a hölgy azt mondja neki, hogy ugasson, ami nemsokára meg is történik. Aztán megkéri, hogy egy kicsit hallkabban ugasson, ezt is probléma nélkül teljesíti. Végül arra kéri, hogy amennyire csak tud, olyan halkan ugasson. Ez az okos kutya még erre is hajlandó.

Feltétlenül oszd meg ezt a videót barátaiddal a Facebook-on! Biztosan Ők is meg fognak lepődni ennek a kutyának az intelligenciáján, és sokkal vidámabb lesz a napjuk!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?