A kicsire gyűlölködő megjegyzést tesznek – a pincér olyan üzenetet ír az anyának amitől sírni kezd

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Lille Brody csak néhány hónapos még de már gyűlölködő megjegyzések célpontja a Facebook-on. Annak ellenére, hogy a kicsi még nagyon fiatal és nincs rá hatással ez az egész, szüleire Sarah-ra és Mike Hellnerre annál inkább.

Brody felvágott ajkakkal és szájpadlással, valamint egy furcsa kromoszóma rendellenességgel született. Másképp néz ki, mint a többi gyerek. Mikor egy rutin ellenőrzés során az édesanyánál megállapították, hogy a gyermeke beteg lesz, megkérdezték szeretné e megszakítani a terhességet. Mike és Sarah sem akart hallani erről a lehetőségről.

kicsi-fb

A kisfiú megszületése után a szülők szeme fénye lett. Az édesanya Sarah nagyon büszke volt kisfiára és rendszeresen tett közzé képeket róla a Facebook-on, hogy a család és a barátok is gyönyörködhessenek benne.

Egyik nap azonban egy olyan üzenetet kapott, ami boldogságát nagy ijedtséggé alakította át.

“Mi baj van a gyereked arcával?”

Brody szülei meg voltak döbbenve, egyszerre voltak szomorúak és mérgesek is. Hogy lehet ilyet írni egy kisbabáról? Ahelyett azonban, hogy idegesen reagáltak volna, ezt a szituációt valami teljesen másra használták fel. Szerettek volna néhány hasznos információt közzétenni Brody betegségéről.

“Szülőként az a feladatom, hogy elmondjam történetét”. – mondja az édesanya.

Később is kaptak még üzeneteket idegenektől, de az már pozitív visszajelzés volt.

Néhány nappal 2016 Szilvesztere előtt az egyik este Sarah vacsorázni ment barátaival. A pincér egy idő után egy kis papírcetlit adott nekik. Elmagyarázta, hogy ez az ajándék a másik asztalnál ülőktől van, ajándékba.

Sarah először azt hitte, csak egy kis csomag az egész, de aztán megnézte és egy 300 000 Ft. értékű csekk volt benne. Az is rá volt írva a csekkre, hogy: ‘A gyönyörű gyerekednek’

Ez a pénz nagyon jól jött a Heller családnak, anyagi helyzetükön sokat javított. Brody épp egy műtétre várt, a szájpadlását akarták megoperálni. Ezt a műtétet végre is hajtották és a kisfiú most otthon van, gyógyulófélben.

+ cool as hell + super cute + dislikes Trump #cleftstrong #cleftproud

A photo posted by Sara Heller (@saheller) on

Brody története most már a világ minden részén olvasható, Sarah pedig elérte célját. Az édesanya azt is mondta, reméli, Brody majd más emberek segítségére lesz, amikor felnő, úgy mint az az ismeretlen, aki pénzt adományozott számukra.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez a kisfiú a jövőben pontosan ezt fogja tenni!

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?