A motoros banda 5 napig várt… A 6. nap az összes kerékpárt elvitték – mert egy nagyon különleges meglepetést terveztek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A “Hells Angels” néven ismert kaliforniai motoros banda nemrég összegyűlt a Walmart áruházlánc egyik üzlete előtt. Az áruházlánc ügyfelei gyanúsan néztek ezekre a férfiakból és nőkből álló csoportra, hiszen a bőr ruházat, a napszemüveg és a sok bőrfejű ember első pillantásra ijesztőnek tűntek. A motoros banda tagjai már öt nappal az úgynevezett fekete péntek előtt gyülekezni keztek, hiszen ekkor van a Hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban, ilyenkor pedig nagy árcsökkenések vannak, ami rengeteg vásárlót vonz az bevásárlóközpontokba. Ilyenkor hatalmas sorok és torlódások keletkeznek, de a motoros banda időben ott akart lenni, a jó ügy érdekében…

borfeju1

Amikor végre elérkezett a pillanat és reggel a bolt kinyitott, a motoros banda tagjai bementek és az összes kerékpárt (összesen 200 darabot) megvásárolták. De ez a történet nem arról szólt, hogy gyerekeket tóborozzanak a kétkerekűek világába, hanem a motorosok a megvásárolt kerékpárokat a Poverello House szervezetnek adományozták, amely szegény és hajléktalan rászorulókon segítenek. Amikor a szegény gyerekek megkapták az ajándékot, szemük ragyogni kezdett.

“Amikor láttam az őszinte örömöt a gyermekek arcán, amikor a kerékpárra felültek – nincs az a pénz ami boldogabbá tenne, mint ez a látvány”, – mesélte az egyik bőrfejű jótevő. Micsoda nagylelkűség!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?