A lesifotósok csodálkoztak, amikor meglátták a királyi családot, hogyan öltöztették fel a gyermeküket…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A királyi család minden ember számára egy példa az Egyesült Királyságban. Ezért a megjelenésük is hibátlannak kell lennie, amikor a nyilvánosság elé állnak.

Azonban miután a lesifotósok egy csomó képet készítettek Kate Middleton-ról és gyermekeiről, felfedeztek egy érdekes dolgot, amin nagyon csodálkoztak: a gyerekek nem viseltek híres ruhamárkákat.

Amikor az újságírók megkérdezték William herceg feleségét, akkor felsorolt 5 okot, ami miatt nem veszi ígénybe a híres ruhagyárak termékeit.

The Duke and Duchess of Cambridge and Prince George attend an event for Plunket nurses and parents with their young children at Government House, as part of their tour of New Zealand and Australia in Wellington, New Zealand, on the 9th April 2014.

Elsősorban a királyi családban a konzervatizmust tartják legfontosabbnak és a drága, sokszor giccses ruhák helyett, a brit nemzethez méltó ruházatba kell öltözniük.

Másodszor, a királyi pár tiszteletben tartják a családi hagyományokat. Tehát a kis George-t gyakran olyan ruhába öltöztetik, ami hasonlít az apja gyerekkori ruházatára. Ez nagyon szép és érdekes.

(FILE PHOTO) In this composite image a comparison has been made between Prince William (L) and Prince George wearing similar clothing. ***LEFT IMAGE*** LONDON - SEPTEMBER 16: (FILE PHOTO) Prince William leaves St Mary's Hospital after visiting his newborn brother, Prince Harry, on September 16, 1984 in London, England. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images) **RIGHT IMAGE*** KING'S LYNN, ENGLAND - JULY 05: Catherine, Duchess of Cambridge, Prince William, Duke of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge and Prince George of Cambridge arrive at the Church of St Mary Magdalene on the Sandringham Estate for the Christening of Princess Charlotte of Cambridge on July 5, 2015 in King's Lynn, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Harmadszor, annak ellenére, hogy Kate és William bármit megengedhetnének, gyermekeiket meg kell tanítsák a szerénységre. Nem szeretnék, hogy a kis George és Charlotte magasabb rendűnek érezzék magukat, mint más gyermekek.

Negyedszer a trónörökösnek a saját belső tulajdonságait kell megtanulja helyesen kezelni, nem pedig a gazdag gardróbot. Kate Middleton nem hiszi, hogy szégyen lenne ugyanabban a ruhában több alkalommal is megjelenni a nyilvánosság előtt.

Ötödször, Kate Middleton nem akar egyetlen céget sem reklámozni a család öltözködésével.

kep3

Csodáljuk Kate Middleton bölcsességét! Ha te is egyetértesz vele, akkor oszd meg ezeket a fontos tanácsokat ismerőseiddel is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?