Mi történik a magyarokkal Rióban? Ezt már nem lehet nem észrevenni…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egyszerűen már nem tudok elmenni a magyar olimpiai csapat körül kialakult helyzet mellett. Valami nekem ebben az egészben nagyon bűzlik és egyre jobban felmereng bennem a 86′-os mexikói világbajnokság előtti, közbeni és utáni állapotok. Csak néhány eset:

Ifj. Knézy fogja és a 4×100-as férfi gyorsváltó közben felsorolja az első, a második, a harmadik magyar úszót, de Holoda Péter nevét egyszerűen az istenért nem hajlandó megemlíteni. Inkább az utolsó körben felmondja más nemzetekt úszóinak a nevét.
Cseh Laci, Gyurta Dani és a többség magyar úszó képtelen kihozni magából a teljesítményt
Mindkét Verrasztó testvér visszalépett az Olimpiától és már hazafele tartanak
Szilágyi Liliána az úszása után lenyilatkozza, hogy “mindenki tehet egy szívességet”
….

rio-fb

Valami nagyon nem stimmel, az egész egy morbbid alternatív valóságnak tűnik számomra. Közben a divatdrukkerek habzó szájjal osztogatják meg az 5 nap 5 arany című képeket és mindenki el van telve magától (az úszószövetség legnagyobb örömére), hogy mennyire sikeresek vagyunk. Valójában az érmek hosszútávon károsítják a magyar olimpiai sportot(NAGYON SAJNÁLOM, hogy ezt ki kell mondanom), ugyanis amíg Hosszú Katinka, Szász Emese vagy Szilágyi Áron szállítja az aranyat, addig csak nagyon kevesen akarják észrevenni a jeleket. A szövetség pedig a saját munkájának a minőségét fogja elbagatelizálni, amíg van kire mutogatni.

Gyárfás Tamásék is mutogathatnak arra a Hosszú Katinkára, aki Szalai módra nyomott egy coming out-ot. Csak amíg Szalai Ádám azóta két egyeneset nem tudott a labdába rúgni, addig Katinka 3 olimpiai aranyéremmel nyomatékosította a lényeget. Süllyed a magyar hajó!

Ráadásul az olimpiai közvetítések színvonala sem képes megütni az Olimpia szellemiségét. Jól olvasod, direkt nem színvonalát akartam írni. Ugyanis már a szellemiséggel is gond van, amikor Knézy két naponta magyarázkodik, hogy miért ignorálta a menekült úszónőt, miért nem vett tudomást verseny közben a magyar Holoda Péterről és így tovább. Arról a Holoda Péterről, akiről az imént olvastam, hogy apja szemben áll a regnáló hatalommal.

Videót itt tudod megnézni!

Tényleg ilyen szinten elajasult a magyar politikai elit, hogy ennyire piti módon adja a parancsokat?

Persze lehet, hogy csak szimplán hülye és felkészületlen a Knézy, de nem hinném, hogy egy több generációs sportközvetítő család sarjaként, aki maga is évtizedek óta űzi a műfajt, ennyire felkészületlen lenne és ilyen szinten hibázna… Itt valami másról van szó.

További gondolatok: iflgazdasag.blog.hu

Kedveld a szerző facebook oldalát : IFLGroup1

Forrás: iflgazdasag.blog.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?