Ez a kisbaba holtan született, de a megrémült orvosnő mély levegőt vett és nekilátott a munkának!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Prescata Catarinim nehéz terhességen esett át, és végül a Fülöp-szigeteki Lobo Városi Kórházban hozta világra gyermekét. Prescila, a kisbaba két héttel korábban született, de a születés pillanatában Dr. Drolah Sanchez szülésznő amikor szembesült a valósággal, nagyon megdöbbent: a kislány nem lélegzett, nem volt pulzusa, semmilyen életjelet nem mutatott, holtan született.

Birth

Dr. Sanchez nagyon megrémült, de nem adta fel könnyen és nekilátott a munkának, hogy megmentse a kislányt. Elkezdte a csecsemő újraélesztését, azonban egy ilyen apró, törékeny lény számára egy ilyen eljárás veszélyes is lehet.

Néhány percnyi kétségbeesett erőfeszítés után a kislány szíve még mindig nem vert. Dr Sanchez már kezdte elveszíteni a reményt és azon gondolkozott, hogy képtelen közölni ezt a szörnyű hírt a családdal. Újra nekilátott az újraélesztési folyamatnak, dörzsölni, masszírozni, nyomkodni kezdte a kislány szívét, de még mindig nem mozdult.

Tíz perccel később, amikor az orvosnő végül abbahagyta a küzdelmet, hirtelen valami hihetetlen dolog történt: a kislány még a kezében volt, amikor hirtelen kinyitotta a szemét és először életében mély levegőt vett.

Life heart beat

A megkönnyebbült orvosnőnek nincs racionális magyarázata arról, hogy a kislány ilyan hosszú idő elteltével hogyan jöhetett vissza az életbe.

Dr. Sancheznek korábban még soha nem tapasztalt ehhez hasonlót. Úgy tűnik, hogy a kislány folytatni akarta életét, Istennek pedig még tervei vannak vele.

A kislány családja végül úgy döntött, hogy a kislányt Teréziának fogják nevezni (Mária Teréziáról).

Mekkora csoda és micsoda megkönnyebbülés. Remélhetőleg a kis Mária Terézia még sok örömet és boldogságot fog okozni családjának.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?