Így tudsz lementeni bármit a Youtube-ról csupán 2 kattintással!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Több módszer is ismert, hogy a youtube-ról zenét vagy videót töltsünk le a számítógépünkre, d e ennél egyszerűbb nincs, amit most meg fogunk mutatni Nektek!

Első lépésben nyisd meg a Youtube-ot, keresd meg azt a videót, amit le szeretnél tölteni a gépedre és irányítsd a s szemed a böngésző címsorára.Az url-sorban töröld ki a youtube-ból az “ube”-t, aztán üss egy Entert.

Ezzel a lépéssel átkerülsz egy másik oldk oldalra a Yout, oldalára (mert ugye az ube ki lett törölve) és itt már könnyedén le tudod menteni a videót, amit szeretnél.Itt nincs más dolgod, csak ki kell választanod, hogy csak a zenét (MP3) vagy a videót is le akarod menteni (MP4), beállíthatod, hogy a teljes videót vagy csak egy részletét akarod menteni, és a videó/zene minőségét is. Ezután csak laza ujjal rákattintasz a “Record MP3/MP4” gombra, és a letöltés máris elindul.

Ha könnyedén, egyszerűen, és gyorsan akarsz videót lementeni a legnagyobb videómegosztó portálról, akkor ennél egyszerűbb megoldást nem tudunk javasolni számodra!

Forrás: player.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?