A mostohaapa hajnali 2:00-kor bement a kislány szobájába… az édesanya lefotózta őket, de amit írt a Facebook-on, attól elolvad a szíved!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az amerikai Karisa Smith, nemrég megosztott egy fényképet férjéről és lányáról a Facebookon. Amit írt a kép alá, attól elolvad a szíved:

“Hajnali 2:00-kor készítettem ezt a fényképet, mielőtt férjem 14 napos bevetésre készült, belopózott a kislányom szobájába, hogy elbúcsúzzon tőle és megvígasztalja, hiszen a kicsinek rettenetesen hiányzik az édesapja, amikor több hétig távolban van. Nem vér szerinti apja, de attól még igazi apa, aki úgy gondoskodik róla, mintha saját gyermeke lenne. Amikor sír, azonnal megvígasztalja, ott van, amikor szüksége van rá… Nem tudom rá azt a kifejezést használni, hogy mostohaapa, hanem Ő egy igazi apa. Amikor egymásba szerettünk, akkor a 9 hónapos kislányomba is beleszeretett. A lányom most már közel három éves, olyanok ketten, mint a fazék és a fedő. Annyira szeretik egymást, és nemsokára hivatalosan is örökbe fogadja! Hamarosan az igazi lánya lesz!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?