Levetette és elégette gyönyörű esküvői ruháját… az ok megdöbbentő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Senki sem tudja megmondani, hogyan fog végződni egy kapcsolat. A válást, a szakítást általában az elkötelezettebb fél kezdeményezni, ő sokkal jobban szenved a megromlott kapcsolattól. Az ilyen érzelmi csalódáson átesett személyek gyakran valamilyen kifelé vezető utat keresnek, például van aki ilyenkor új frizurát szeretne, hogy külsejét is megváltoztassa. Ez mind része a gyógyulás folyamatának…

De nem mindenki egyformán dolgozza fel az ilyen helyzeteket. Katlynn McKee egyedi módon búcsúzott el a múltjától.

Katlynn McKee öt évvel ezelőtt ment férjhez, és egy gyönyörű esküvői ruhát vásárolt, 1500 dollárért. Ruhája hiába volt gyönyörű, mert kapcsolata nem volt az. Négy év házasság után, a férj és feleség úgy döntött, hogy elválnak.

“Kapcsolatunk nem volt jó, ezért nagy megkönnyebbülés volt amikor elváltunk, végre szabad vagyok”, mesélte a 25 éves Katlynn. “16 éves voltam amikor megismerkedtünk és négy év udvarlás után férjhez mentem hozzá. Össze voltunk nőve egymással.” McKee interneten inspirálódott, hogy egyedi módon fejezze ki a szakítás pillanatát.

“Egy kis böngészés után kiterveltem, hogyan fogom csinálni. Fodrászhoz mentem, esküvői fotóst hívtam és néhány jelenetet megismételtem. Váláskor újra menyasszonyi ruhába öltöztem.”

“Kimentünk egy patak partjára, ahol sár is volt, víz is volt, vittem magammal egy üveg bort, meg egy gázpalackot egy kosárban” – mesélte McKee, aki egyben egy hat éves kislány édesanyja is. Már nem kellett amiatt aggódnia, hogy ruháját elpiszkolja, hiszen ez is része volt a tervének.

“Bemásztam a gyönyörű fehér ruhával a patakba, leültem vele a sárba, majd ollóval összevágtam”, mesélte büszkén. McKee azt is elmesélte, hogy korábban exének is beszélt erről a tervéről, és neki is tetszett az ötlet, sőt felajánlotta, hogy ő is csatlakozna a fotózásra.

“Nagyon örült amikor megtudta, hogy mit akarok tenni, mert tudta, hogy nekem egy kicsit fájni fog. Ebben az őrültségben Ő is szívesen részt vett volna, de én egyedül akartam végigcsinálni.”

Két órát tartott az egész felhajtás. “Olyan volt, mint egy harc a saját házasságom ellen, de most már győztem és szabad vagyok” – így nyilatkozott később a fiatal hölgy.

Összepiszkolta majd összevágta az esküvői ruhát, majd levetette, és közben az esküvői fotós lefotózta az egész jelenetet.

A “Trash the Dress” fotózás egyre népszerűbb a fiatalok körében. Röviddel azután, hogy a menyasszony és a vőlegény kimondják a boldogító igent, a menyasszony és a vőlegény ruhástól beugranak a medencébe, vagy a tengerbe. Ezt jelenti pontosan a trash the dress kifejezés.

Amikor megunta a ruha faricskolást, ledobta a földre és benzint öntött rá. Természetesen ezután meg is gyújtotta és örökre elbúcsúzott életének ettől a fejezetétől.

“Nagyon felszabadító élmény volt és egyben izgalmas is.” Míg a ruha füstölt, McKee bort kortyolgatott.

A fiatal hölgynek fogalma sem volt, hogy ezekre a fényképekre ilyen sok pozitív visszajelzés fog érkezni. “Barátai elmondták, hogy bátor tett volt, és egy csomó ember kifejezte, hogy Ők is pontosan ezt szeretnék tenni.”

Ezek az “esküvői” képek bejárták az egész internetet. A fiatal hölgy azt tervezi, hogy képrámába fogja tenni ezt a képet, és egyenesen a falra fogja akasztani emlékbe.

McKee kicsit félt az őrült ötlettől, és attól félt, hogy barátai őrültnek fogják tartani, de arra a következtetésre jutott, hogy ők is támogatták.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?