A gazda rákos beteg lett és azt gondolta, hogy kárba megy az egész termés… de ekkor jöttek a szomszédok…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Carl Bates gazda Illinois államban, Galvában lakik és tavaly még úgy nézett ki, hogy nem tudja feladatait ellátni. Rosszindulatú daganatot találtak nála, Carl és családja attól félt, hogy a termést a hatalmas földterületről nem tudják majd betakarítani.

Ez azt is jelentette, hogy a Bates család éves bevételének nagy része nem lesz meg.

A környéken élők számára felhívást tettek közzé, remélve, hogy egy -két gazda lesz aki majd segít nekik. Azt hitték, hogy csupán néhányan fognak jelentkezni, ehelyett azonban egy egész csapat érkezett.

“Ez egy kis közösség és a hír nagyon hamar terjedt. ” – mesélte Carl unokaterstvére a Today-nek.

beteg1

Összesen 40 gazda gyűlt össze, hogy szomszédjának segítsen, Carl-t nagyon meghatotta ez az akció. Helyi cégek adták a gépeket és az ételt a dolgozó gazdáknak.

Bár Carl erős gyógyszereket szedett, mégis úgy döntött ő is részt vesz a munkában. A területen a betakarítás 10 órát vett igénybe. Ha mindezt Carl-nak kellett volna csinálnia, egy heti munkájába került volna.

“Észrevettük, hogy nagyon jó érzés, ha az emberek így összefognak, annak ellenére, hogy sok rossz hírt hall az ember.” -mondta Carl.

beteg2

A szomszédok fantasztikus segítségével Carl be tudta takarítani a termést. Nagyon hálás azért, amiért szomszédai időt áldoztak rá és segítettek neki és családjának.

A lenti filmben láthatják, pontosan hogyan segítenek a szomszédok Carl-nak és az óriási táblán a közös betakarítás igazán szép látvány. Micsoda fantasztikus szomszédok!

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?