A 24 éves nő megosztott magáról és férjéről egy félmeztelen képet… most lötyögő testével az egész világot inspirálja!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jordan Kirkham hihetetlen átalakuláson ment keresztül. A kétgyermekes anyuka egész életében elégedetlen volt súlyával, számára ez egy olyan ördögi kör volt, amelyből nem tudott szabadulni. Boldogtalan életet élt és az evésbe menekült. 22 éves korában a mérleg már 140 kilót mutatott.

Az elhízás nemcsak pszichológiailag volt negatív hatással, hanem egyéb egészségügyi problémákat is okozott. Az amerikai fiatal lány már légzési nehézségekkel küzdött és annyira fájtak az ízületei, hogy már fel sem tudott kelni az ágyból.

2015 januárjában a lánynak elege lett az egészből és elhatározta, hogy változtatni fog az életstílusán. Jordan elkezdett sportolni és egészségesen étkezni, és hamarosan megtapasztalhatta ennek a pozitív eredményeit.

Jordan nagyon boldog volt, amikor férje első alkalommal fel tudta emelni őt. Annyira örült ennek, hogy kicsordult egy könnycsepp a szeméből. A gyors zsírveszteségnek azonban további következményei lettek.

annnnd POOF my kangaroo pouch is hidden. I finally fit into these jeans and they hide my excess skin so perfect! ❤️

A post shared by J O R D A A N S P A R K|?☠️ (@jordaan_spark_) on

Miután Jordan leadott 60 kilót, testén a feleslegessé vált bőr megereszkedett. Miután megosztotta férjével közös képüket az instagramon, az inspiráló kép az egész világot bejárta. Jorden úgy tekint lógós bőrére, mint egy trófeára: “Ez az én diadalom! A lógó bőr bizonyítja, hogy elértem amit akartam!”

A kép nagyon gyorsan elterjedt az interneten, hiszen több ezren kedvelték és megosztották. Mindenki elcsodálkozott Jordan őszinteségén, hiszen nem szégyellte másokkal megosztani a drasztikus fogyás csúnya mellékhatását. Jordan figyelmeztetni szeretne másokat, hogy milyen nehéz ennyit lefogyni. Jelen pillanatban büszke arra, hogy neki sikerül megvalósítania.

“Akkor is, ha fityegős lett a bőrőm, akkor is szeretek tükörbe nézni. Levegőkönnyűnek érzem magamat! Amikor belenézek a tükörbe, egy magabiztos fiatal nőt látok, aki büszke arra, amit elért.”

Gratulálunk Jordannak! Tényleg bámulatos, amit sikerült elérnie!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?