A 6 éves kisfiú megdöbbentő vallomást suttogott a “Mikulás” fülébe… a férfi válaszától az anyuci teljesen elolvadt..

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A hatéves Landon Johnson autista kisfiú, az Egyesült Államokban él szüleivel. Az emberek többsége semmit sem tud ezekről a kognitív zavarokról, és sokszor illetlenül viselkednek vele szemben. Az emberek mindenhol csak megvetik, elítélik a “rossz viselkedése” miatt. “Gyakran előfordul, hogy amikor vásárolni megyünk egy nagyobb bevásárlóközpontba, akkor hirtelen rájön egy roham, és ilyenkor az emberek csak bámulják, és azt kérdezik, hogy miért olyan rossz a gyerek? A gyerek ilyenkor még izgatottabb lesz…” – mesélte el Naomi, az édesanya.

mikulas1

Nemrég egy Mikulásnak beöltözött férfi odament hozzájuk, hogy a gyerekek árulják el neki, az ígényeiket. Landon viszont nem azt tette amit általában ilyenkor tenni szoktak a gyerekek. Nem sorolta fel a játékokat, amire vágyik, hanem odabújt közel a Mikuláshoz, és a fülébe suttogta: “Autista gyerek vagyok, ezért én rossz gyerek vagyok, és a rossz gyerekek nem kaphatnak ajándékot.” Azt is elmesélte, hogy néha nagyon nehéz neki az iskolában, mert a többi gyerekek nem értik, hogy mi a baj vele. Ekkor a férfi átölelte és a következőket mondta neki: “Engem nem zavar, hogy ilyen vagy, én szeretlek téged, és a rénszarvasok is szeretnek téged. Te egy igazán jó fiú vagy!” Öt perc beszélgetés után a gyerek viselkedése teljesen normális lett. Az édasanya szeméből pedig potyogtak a könnyek.

mikulas2

“Ez a piros Mikulás ugyanazt tette a kisfiammal, amit én is tenni szoktam: értékelte őt, és elmondta neki, hogy szereti őt.” – írta Naomi a Facebook-on. “Ezt a mondatot már gyakran hallotta tőlem, de olyan jó érzés néha másoktól is ugyanezt hallani. Higgyétek el, hogy többet segítene, mint az ítélkezés.”

Micsoda gesztus, egy idegen részéről! Nagyon sokat jelentett a hatéves kisfiúnak! Nem tudtam abbahagyni a sírást, amikor elolvastam!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?