A németek 7 km-es sörvezetéket építenek a szomjas népnek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Lázasan dolgoznak a németek, hogy megépítsék a 7 km hosszú sörvezetéket, hogy ellássák a szomjas rockereket a világ legnagyobb metálfesztiválján, amit Észak-Németországban szerveznek.

Ez nem egy filmjelenet, Jack Black legújabb filmjéből, hanem tényleges kezdeményezés, hogy ellássák sörrel a világ legnagyobb metal zenei fesztivál rajongóit.

A sörvezeték pontosan olyan mint a vízvezeték, csak sör folyik benne. A statisztikák szerint a Wackenen fogy a legtöbb sör. Átlagosan minden vendég 5.1 liter sört fogyaszt el három nap alatt. Átlagosan 75.000 rajongó látogat el erre a fesztiválra, ez pedig 400 liter sört jelent.

A vezetéket 80 cm mélységben fog feküdni a föld alatt, hogy a nagy mennyiségű sört hidegen megőrizzék. A szervezők azért látják jobbnak ezt a megoldást, mert szerintük sokkal egyszerűbb ez a megoldás, és a ki-be járkáló teherautók sem fogják tönkretenni a talajt.

A csőrendszerben akkora lesz a nyomás, hogy másodpercenként egy sört lehet majd lecsapolni belőle.

A német média arról számolt be, hogy a résztvevők tényleg sokat isznak, de általában nem okoznak semmilyen problémát. Átlagosan 5.1 liter sört fogyasztanak, egyszerűen túl részegek a bajkeveréshez.

A szervezők szerint a sörvezeték egy olyan beruházás, amely fenntarthatóbbá és költséghatékonyabbá teszi a fesztivált. Jelenleg is szünet nélkül dolgoznak, hogy július közepéig befejezzék a vezeték építését. A sörvezeték szigorú higiéniai szabványoknak kell megfelelnie.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?