Káposztalevelet kötött a térdére, majd rögzítette, pár nap alatt csoda történt

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Igazi varázsereje van a káposztának, külsőleg, belsőleg nagyszerű gyógyszer. Már eleink is használták.

kaposzta

FÁJDALOMRA

A KÁPOSZTA GYULLADÁSCSÖKKENTŐ, HATÁSÚ, ÍGY A FÁJDALOM ELLEN IS JÓ, DE NEMCSAK A TÜNETET, AZ OKOT IS ORVOSOLAJ. Z APIGENIN NEVŰ FLAVONOID, FELELŐS A GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÓANYAGÉRT. MINDENFÉLE VÉGTAGFÁJDALOMRA: TÉRD, BOKA, KÖNYÖK, KÉSZÍTS BOROGATÁST FRISS KÁPOSZTALEVÉLBŐL!

Mossunk meg egy szép, ép káposztalevelet. Kicsit törjük össze, hogy kijöjjön a leve, majd tegyünk rá egy gézt, Így tegyük rá a fájós testrészre, fóliával tekerjük körbe, így menjünk aludni. A lilakáposzta a leghatásosabb, de a fehér is megteszi.

A polifenol-a káposztában leviszi a magas vérnyomást, és védi a szívet. Nyersen egyed vagy a kipréselt levét fogyaszd éhgyomorra reggel, hamarosan észleled a hatást.
A savanyú káposzta probiotikumokban gazdag (mivel fermentált élelmiszer, mint a kovászos uborka, a kefír vagy a kimcsi) megvédi a bélrendszert, visszaépíti a bélflórát antibiotikumos kezelés után.

Az Amerikai Cukorbetegek Egyesülete szerint a káposzta fogyasztásával a 2-es típusú cukorbetegek esetében lassítani lehet a glükóz felszívódását, ezáltal akadályozva meg, hogy még súlyosabbá váljon a kór.

A káposzta a sebek gyógyulását is segíti. Mossunk meg egy levelet, vágjuk csíkokra, ezután tegyük be 5 percre a sütőbe. Erősítsük a sebre, és 4–5 óránként cseréljük.

Forrás: szupertanacsok

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?