Ez az apa élete legnehezebb időszakában figyelmeztetni szeretne mindenkit! Ne engedjétek, hogy mindenki megpuszilja a gyermeket! Életveszélyes!!!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Toto Rockin élete legnehezebb időszakában van: az ő fián, John-on már nem tudnak segíteni. Most azt szeretné, hogy felrázza a többi szülőt és felhívja a figyelmet egy alattomos gyilkosra!

Ez a facebook bejegyzés hihetetlenül szomorú hangvételű, főként az érintetteknek – ezt minden szülő tudja! Toto Rockin, hamburgi lakos tette közzé az alábbi szomorú bejegyzést a facebookon, amelyben kifejezi, hogy sajnos bele kell törődjön, hogy kisfia John, halálos fertőzést kapott.

kisfiu-fb

A 34 éves apa feltöltött egy képet kisfiáról, majd a következőt írta:

“A képen a fiam Jhon látható.

Elős pillantásra úgy néz ki, mint bármelyik más csecsemő, de John már két hónapja nagyon szenved. 14 nappal a születése után John kezdett nyugtalanul viselkedni, remegési rohamjai voltak, ezért úgy terveztük, hogy másnap orvoshoz visszük, de este olyan rosszúl lett, hogy kórházba kellett szállítani. Azonnal intenzív antibiotikumos kezelést kapott és más szereket is beadtak neki. 4 nap türelmetlen várakozás és vizsgálat után megállapították a diagnózis: a kisfiúnak herpesz vírus okozta agyvelőgyulladása van.

A kisfiú valahol elkapta a herpeszvírust, és az immunrendszere még nem volt annyira megerősödve, hogy megakadályozza, hogy a vírus megtámadja az agyat. 5 hét után a kisbaba erős vírusellenes szereket kapott, EEG, ultrahangos és MRI felvételeket készítettek azonban a kemény igazság, hogy nagy része az agyának súlyosan megsérült és elpusztult.
– John sajnos nem nőhet nagyra, mint a testvére.
– A gyulladás a kemény kezelés ellenére is egyre tovább terjed, az orvosok nem tudnak semmit tenni.
– A kisfiam most egyedül harcol és senki sem tudja megmondani, hogy meddig. Lehet egy év, vagy egy hónap vagy az is lehet, hogy csak napjai vannak hátra, amíg az agy nem mondja fel a szolgálatot.

Szeretném felhívni mindenki figyelmét!
Szinte mindenki hordozza a herpesz vírust, ami néha kiüt az ajkakon. A herpesz sebek fertőzőek! Amikor a kisbaba még erőtlen, még nincs kifejlődve az immunrendszere, maradjatok távol tőle, ne engedjétek, hogy minenki megpuszilja a babakocsiban!

A kisfiamnak már túl késő! Soha nem fog talpra állni.

Nem az együttérzéseteket kérem, hanem valami ennél fontosabbat! Vedd komolyan ezt a bejegyzést és oszd meg másokkal is! A herpesz egyik mellékhatása a stressz is lehet, de nagyon nehéz felismerni a betegséget. Aki jobban odafigyel, megmentheti egy gyermek életét és megkíméli a szenvedéstől!

A kisfiamon már nem tudnak segíteni, de a te gyerekeden még igen!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?