Ez a 7 éves kislány mellimplantátumot kapott karácsonyra… nincs több kérdésem!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Juliet Manson, a kaliforniai Glendale-ból, karácsonyra egy nagyon különleges ajándékot kapott az édesanyjától. Kínába utaztak, hogy mellnagyobbító műtétet végezzenek rajta.

A 7 éves kislány az elmúlt két évben szüntelenül kérlelte szüleit, és könyörgött a műtétért és azt mondta, hogy neki mellnagyobbításra van szüksége.

Édesanyja, Dana Manson próbálta meggyőzni Júliát arról, hogy idővel ő is nőies lesz, de a lány teljesen megszállottja volt ennek a gondolatnak, és minden áron mellimplantátumot akart.

“Naponta többször könyörgött” – mesélte az NBC-nek. “Semmi sem volt a világon, amire jobban vágyott, mint a nagyobb mellek.”

Manson asszony még egy pszichiáterrel is konzultált a lánya szándékával kapcsolatosan, remélve, hogy neki sikerül Juliet lebeszélni ettől a megszállottságról. Az eredmény azonban teljesen eltérő volt attól, amire számítottak.

Miután Eduardo Ramirez pszichiáter több alkalommal is elbeszélgetett a lánnyal, kiderült, hogy lány súlyos depresszióval és önbecsülés hiánnyal küzd, ezért akart feltétlenül műtéti beavatkozást.

Ramirez szerint a fiatal lány komoly komplexumokat fejlesztett ki az évek során a megjelenésével kapcsolatosan és azt mondta, hogy egy ilyen beavatkozás segítene neki jobb képet alkotnia magáról.

Miután az édesanya meghallgatta a pszichiáter tanácsát, több tucat klinikával is felvette a kapcsolatot az Egyesült Államokban és Mexikóban, de sehol sem voltak hajlandók elvégezni a mellnagyobbítást a fiatal lány esetében.

Végül Kínában talált egy klinikát, Hangzhou városában, ahol az orvosok hajlandók voltak elvégezni a műveletet.

Dana Manson úgy döntött, hogy az ünnepek alatt kislányával ázsiába utazik és karácsonyi ajándékként megadja lányának amit kér.

December 22-én érkeztek meg Kínába és két nappal később sor került a műtétre. A műtét kevesebb mint két órát vett ígénybe és az orvosok szerint mindent a tervek szerint ment végbe.

A fiatal lány most 30C mérettel rendelkezik és az édesanyja azt állítja, hogy lánya most rendkívül boldog.

Dana Manson azt mondta az NBC-nek, hogy minden anya azt szeretné, hogy gyermeke boldog legyen, és most örül, hogy lányát boldognak láthatja.

A fiatal lány története hatalmas vihart keltett az interneten, miután néhány órával a műtét után a róla készült fényképek már láthatóak voltak az Instagramon.

Sokan elítélik a kislány édesanyját, amiért megengedte a plasztikai sebészi beavatkozást, míg mások a pszichiáter tanácsát marasztalják el.

A rengeteg kritika ellenére Manson nem bánta meg, amit tett.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?