Az orvos megkéri az apát ne élessze újra halott gyermekét – de 30 perc múlva megérti miért teszi

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Néhány évvel ezelőtt, szilveszter éjszakáján történt ez a dolog, Ruslan és Anastasia Odonec házában. Barátokat és szüleiket hívták meg, hogy együtt ünnepeljenek tágas otthonukban. Álmaik háza volt ez, sport szobával, játékszobával és saját úszómedencével.

A gyerekek fürödtek, amíg a szülők az ételeket készítették, minden rendben volt. Nem tudták viszont, hogy az új év éjszakája egy rémálomhoz fog hasonlítani.

k1

A szülők a konyhában voltak, az 5 éves Radomir és 3 éves testvére Alesya az unokatestvéreivel játszott. A szülők észrevették, hogy hirtelen nagy csend lett, amiről tudjuk, hogy gyerekek esetében nem jó jel.

Általában Alesya nevetését az egész házban lehetett hallani, de akkor olyan csend lett, hogy hallották volna, ha egy tű leesik a földre.

k2

Mikor Ruslan megtalálta lányát, rettenetesen kétségbe esett. Alesya a medence alján feküdt, mozdulatlanul. Azonnal beugrott a vízbe, a felszínre hozta őt, de a kislány már nem lélegzett.

Mikor Anastasia bejött a szobába és meglátta lánya élettelen testét felüvöltött aztán elájult. A szülők hívták a mentőket, Ruslan pedig azonnal nekikezdett az újraélesztésnek.

Ruslan igazából ezt soha nem tanulta meg, csak azt utánozta, amit a filmekben addig látott.

k3

10 perc múlva megérkeztek a mentők és ők folytatták az újjáélesztést.

De egy perccel később az orvos halottnak nyilvánította Alesyát. Már semmit sem tudtak érte tenni.

Ruslan a földre rogyott és könyörgött az orvosoknak, csináljanak valamit a kislánnyal. Ők azonban már a rendőrséget hívták, hogy értesítsék őket a halálesetről.

k4

Ruslan azonban még mindig nem adta fel, leült a kislány mellé a földre és tovább folytatta az újjáélesztést. Akkor sem hagyja abba, amikor a mentőorvosok arra megkérik.

Aztán 40 perccel azután, hogy a kislányt kimentette a vízből, észrevette, hogy a kislánynak elkezdett dobogni a szíve.

k5

Az orvosok nem hittek a szemüknek. A kislányt 30 perccel korábban halottnak nyilvánították, aztán ismét elkezdett verni a szíve.

Azonnal bevitték a kórházba, mert kómába esett és napokon keresztül küzdöttek az életéért. Két héttel később felébredt a kómából, az orvosok azt mondták, nem fog már felépülni. Sajnos így is történt, nem tudott beszélni és mozogni sem ekkor és nem látott.

De Alesya mindenkit meglepett, mert valami csoda folytán néhány héttel később már ki tudott mondani néhány szót. Visszatért a látása is és lassan ismét tudott járni. Néhány hónap múlva teljesen felépült!

k6

Ha szülők vagyunk, néha szuper képességekkel rendelkezünk. Ruslannak köszönhetően Alesya erős, boldog és gyönyörű nővé fog felnőni.

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?