Borzalmas képeket osztottak meg az állatvédők a kegyetlen állatkínzókról…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A nyugat-ausztráliai házaspárt összesen 80.000 dollárral (24 millió forint) bírságolta meg az RSPCA állatvédő szervezet, miután az ellenőrök szörnyű állatkínzásnak voltak tanúi a házaspár vidéki birtokán.

Melissa Sykes és Patrick Lawson otthonában 14 éhező kutyát találtak, továbbá bomlásban lévő lovakat és egyéb állati tetemeket szétszórva az udvaron.

Miután a bíróság alaposan megvizsgálta az ügyet, fejenként 40.000 dollár bírságot szabott ki rájuk, és eltíltotta őket, hogy a következő 10 évben bármilyen álattal érintkezzenek.

Az állatvédő szervezet lefoglalt három lesoványodott kutyát, amelyek közül kettő egy fához volt kötözve, továbbá 10 alultáplált lovat találtak, amelyek komoly egészségügyi problémákkal küzdöttek. Az állatkínzókat gyakran eltiltják a megkínzott állattól, de ennek a párnak az esete olyan súlyos, hogy a tilalmat minden állatra kiterjesztették – mesélte az RSPCA szóvivője.

“A következő 10 évben nem szabad őket állat közelébe engedi”- mondta.

“Ha sétálni mennek egy parkba, ahol kutyák is vannak, akkor el kell menniük onnan” – ezt nagyon komolyan mondom!

Az állatvédő egyesület elnöke is részt vett a kivizsgálásban és az állatkínzók otthonában rengeteg bomló állatot találtak. Ezek között lovak, juhok, csirkék, kutyák is voltak.

A pár azt állítja, hogy ők elegendő ételt adtak az állatoknak, az állatok más egésszégügyi okok miatt betegedtek meg.

Az állatorvosok találtak két vemhes lovat, amelyek egy csomó egésszségügyi problémával küzdöttek, mint például benőtt köröm, tetvesség stb.

Amanda Swift főfelügyelő úr elmondta, hogy a házaspár felelőtlenül bántak ezekkel az állatokkal, amiért felelősségre vonják őket.

“Szerencsére találtunk még néhány életbe maradott állatot is, akik remélhetőleg nem fognak többé szenvedni.”

“A házaspárra kiszabott tízéves tiltás megakadályozza számukra, hogy egy méternél közelebb kerüljenek bármilyen állathoz.”

Az életbe maradt állatokat menhelyre szállították, ahonnan majd új nevelőszülőkhöz kerültek és most teljesen felépültek.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?