Amikor az apa meglátta gyermekét, annyira megrémült, hogy elhagyta az egész családját!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Katya Nezhentseva rövid szoknyában, magassarkú cipőben, és a hosszú hajával úgy néz ki, mint egy átlagos fiatal nő. De amikor megfordul, az emberek megdöbbennek. Az egész 21 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Irina Nezhentseva felfedezte a ráncokat a lánya arcán. A kisbaba hihetetlen gyorsan öregedni kezdett, nem csak minden nap, hanem óránként! Amikor orvoshoz vitte, szörnyű diagnózist állapítottak meg: a kis Katya progeria betegséggel született. Ebben a betegségben a gyermemeknél olyan gyors az öregedési folyamat, hogy az orvosok azt mondták, hogy Katya nem éri meg az egy éves kort sem. Katya apja annyire megrémült a kislányától, hogy elhagyta a családját. Ezek voltak az utolsó szavai feleségéhez: “Ezt a gyermeket nem tudom elviselni.”

k1

Irina úgy döntött, hogy nem csügged el és kezelni fogja kislányát, mindent megtesz érte, amit csak lehet.

k2

És annak ellenére, hogy az orvosok nem láttak sok reményt, Katya pontosan úgy növekedett, mint az egészséges gyermekek, csak azzal a különbséggel, hogy sokkal gyorsabban öregedett. Azonban nem mindenki volt olyan jó hozzá mint az édesanyja. Gyakran megkérdezték tőle, hogy nagymama létére miért jár miniszoknyában? Vagy miért játszik a gyerekekkel? Gyakran megtörtént, hogy Katya sírni kezdett, amikor ilyen szavakat intéztek hozzá.

k3

Az iskolában Katyanak világossá vált, hogy tényleg mennyire különbözik másoktól. Azt mondta: “Itt döbbentem rá, hogy mennyire más vagyok.” Mindenki félt tőle. Gyakran azt kérdezte: “Mit tettem, hogy ezt érdemeltem?” De aztán eldöntötte, hogy kedvességgel, bölcsességgel fogja megnyerni az embereket. “Biztos vagyok abban, hogy a belső a legfontosabb dolog egy emberben.” – mondta.

k4

Katya a sok gúnyolódást leküzdötte, és megtanulta elfogadni saját magát olyannak amilyen volt valójában. Katya nagyon népszerű lett. “Nagyon izgalmas, ha belegondolok, hogy csak 20 ilyen ember van a világon, mint én”.

k5

Katya ma 21 éves, és mindenki csodálkozik az elégedettségé. Az ő célja is természetesen az, hogy boldog legyen.

k6

Néhány fiatal nő korának ellenére soha nem megy ki smink nélkül a házból, mert elégedetlen magával. Katyanak ez nem jelent problémát. Mer elfogadta magát és az igaz barátok is elfogadták a személyiségét.

k7

A férja azt mondta, hogy Katya egy különleges személy. Vicces, ahogyan megismerkedtek: a férfi rossz számot hívott és Katya vette fel. Ettől a perctől elkezdődött egy szerelmi történet, majd az esküvője napján Katya volt a legboldogabb nő a világon.

k8

Nem sokkal később jó hírek érkeztek: Katya terhes! Voltak akik azt gondolták, hogy Katya-nak soha nem lehet gyereke. De kilenc hónap terhesség után egészséges kisfiút szült.

k9

“Nagyon jÓ érzés! Az önbizalmam segített a nehéz időkben és most ajándékba kaptam ezt a szép kisfiút.”

 

Katya története bizonyítja, hogy senki és semmi nem veheti el a jogot – hogy boldog életet élj!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?