Az anya és gyermeke súlyos autóbalesetet szenvedett… éles fájdalmat érzett, de legjobban a kislánya miatt aggódött!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A fiatal Új-Zéland-i édesanya gyermekével utazott, amikor hirtelen elvesztette uralmát a gépjárműve felett és egy kerítésnek ütköztek. A nő azonnal éles fájdalmakat kezdett érezni nyaktól lefele a hátán. A legjobban azonban a kislánya miatt aggódott. Szerencsére a kislány enyhe sérülésekkel, apró karcolásokkal megúszta. Az emberek kihívták a mentőket akik azonnal nyak merevítőt tettek az anyára és kórházba szállították őket.

g1

Az ottani személyzet fájdalomcsillapítót akart adni a fiatal anyának, de az anya meghallotta, hogy kislánya nyugtalanul sír és azt szerette volna, hogy minél hamarabb megnyugodjon ezért arra kérte az asszisztens, hogy engedje meg, hogy magához ölelje és megetesse az megrémült és éhes kisbabát. “Nem akartam, hogy cumisüveggel idegenek etessék” – mesélte Danni. “Hallottam, hogy milyen keservesen sír, ezért tudtam, hogy a legjobb neki, ha megetetem, mert attól nyugodt lesz.” Az asszisztensek nehezen, de végül megengedték neki, hogy megetesse. Odavitték a kislányt a hordágyon fekvő édesanyához, aki ilyen súlyos állapotban is gondoskodott a csecsemőről. Szoptatás után mindkettejük állapota javulni kezdett.

g2

Az édesanya jelen pillanatban jól érzi magát, állapota stabíl és remélhetőleg hamarosan ismét karjába veheti a kislányát.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?