Ez a kóbor kutya úgy néz ki, mint egy szörnyeteg… csak 4 hétbe telt, mire tökéletesen átalakult!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Amikor Valia Orfanidou Görögországból a Facebookot görgette, meglátott egy képet amitől megdöbbent. A képen egy kutya volt látható, amely pontosan úgy nézett ki, mint egy két lábon járó csontváz. A fénykép egy görögországi állomás közelében készült, a látvány azonban annyira megdöbbentő, hogy sokan kételkedni kezdtek a történet hitelességében.

Valia amikor meglátta a képet, majd megszakadt a szíve és úgy döntött, hogy megkeresi ezt a szerencsétlen kutyát, és gondozni fogja. Másnap két másik önkéntessel együtt elindultak, hogy megkeressék a kb. 70 kilóméter távolságra lévő kutyát. Valia számos állatjóléti szervezetnek a tagja, már van tapasztalata ilyen téren, mégis megdöbbent, amikor meglátta, hogy milyen állapotban van ez a kutya. Szinte annyire le volt gyengülve, hogy még ugatni sem tudott.

Első ránézésre teljesen reménytelennek tűnt a helyzete, de miután az állatorvos alaposan megvizsgálta, kiderült, hogy a kutya fertőző rühességben szenved, de ennek ellenére állapota stabil volt. Esélyt láttak arra, hogy újra felépüljön…

Valia elnevezte a kóbor kutyát Billy-nek és készített neki egy tiszta fekvőhelyet, és bőséges ételt és italt biztosított számára. A kutya valóban nagyon éhes volt, és hamarosan elkezdett enni. Ez már annak a jele volt, hogy Billy élni akar!

Naponta négyszer adtak enni. Lassan hízni kezdett és egyre erősebb és erősebb lett. Tíz nap múlva Billy már annyira megerősödött, hogy a terasz körül sétálni is tudott.

Szinte senki sem hitte, hogy ilyen gyorsan felépül. Miután a kutya jótevője feltöltött egy videót a YouTube-ra, a szívszorító történet nagyon gyorsan elterjedt és sok jelentkező akadt, aki örökbe fogadná. Valia szíve kezdett összenőni a kutyával, de tisztában volt azzal, hogy eljön az idő, amikor el kell engednie.

Egyik nap ez a pillanat is elérkezett. Valia üzenetet kapott egy Emma nevű hölgytől, Svájcból. Azt szerette volna, ha a kutyát örökbe fogadhatná. Egy kis idő elteltével elérkezett az idő, hogy Billyt útnak engedjék. A kutyát svájcba szállították, az új gazdájához.

Valia nehéz szívvel búcsúzott; amikor a repülőgép felszállt, könnyekben tört ki. Mégis boldog volt, hogy végre sikerült találni neki egy igazi otthont.

Bár most a kutya Svájcban él, nincs kizárva, hogy idővel újra találkozhat a megmentőjével. Biztosak vagyunk abban, hogy ennek mindenki örülne.

Bár az önzetlen görögországi nő már rengeteg kutyán segített, Billy valahogy mindig is különleges helyet foglalt el a szívében.

Ha szeretnél többet megtudni erről a történetről, akkor nézd meg az alábbi videót:

Ez az eset azt bizonyítja, hogy amikor zsákutcából is van kiút. Egyetlen önzetlen nőnek köszönhetően nemcsak a kutya kapott egy új életet, hanem a befogadó család is újabb családtaggal bővűlhetett. Mindannyian példát vehetnénk az ilyen emberektől!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?