Átlagos tömbháznak néz ki, de nézd mi történik, amikor a szél fújni kezd!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A videóban egy olyan helyzetet láthatunk, ami egyszerűen hihetetlen, de nagyon aggasztó. Egy modernkori épület, amely látszólag tartós, azonban a videó végén bebizonyosodik, hogy a szél úgy mozgatja, mint egy kartondobozt…

Első pillantásra egy teljesen átlagos épületnek néz ki, semmilyen szokatlan nincs benne, de amikor a szél fújni kezd, az oldala úgy lerepül, mintha kartonpapírból lenne. Természetesen ez hatalmas károkat is tud okozni, és egy ilyesmi óriási veszélyt is hordoz. Képzeld el, ha valaki éppen egy babakocsival halad el közvetlenül az épület mellett. Egyenesen hihetetlen és ijesztő, hogy manapság milyen “tartós” épületeket építenek.

Az egyik kérdés ami felmerült bennem, hogy ha egy kisebb szél is ekkora kárt tudott okozni ebben az épületben, akkor mi történne egy nagyobb természeti katasztrófa esetén, mint például egy hurrikán, földrengés vagy földcsuszamlás? Második kérdés, hogyan engedheti meg az építkezési vállalkozó, hogy munkásai ilyen gyenge minőségű tömbházat építsenek?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?