Gyanakodj ha egy kisbabát látsz az út közepén – erre a rendőrök hívják fel a figyelmet

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A mai világ mindig tartogat meglepetést számunkra. A technika új vívmányi segítségével az emberek még mindig képesek embertársaikat becsapni.

Az technikai innovációk fantasztikusak, emellett még működnek a hagyományos módszerek melyekkel az emberek a korrupció világába lépnek.

Az emberek nagyon kreatívak, ha arról van szó, hogy embertársaikat becsapják. A különböző trükkök egyikéről számol be a WNCT9. A történet arról szól, hogy a csalók egy kis babát öltöztettek fel rendes csecsemő ruhába és azt kirakták az út közepére.

Mikor az ember meglát egy kis gyermeket az úton, azonnal reagál. Először is aggódni kezd miatta és biztos, hogy ki fog szállni a kocsijából.

A tolvajok ilyenkor villámgyorsan előugranak búvóhelyükről és ellopják az autót amit a tulajdonos csak egy percre hagyott el.

Ez történt az egyik 33 éves amerikai hölggyel is aki egy ilyen babát látott az útközepén. Szerencsére szinte azonnal gyanakodni kezdett, ezért ki sem szállt a kocsijából.

Az ilyen csalást elkövetők általában fiatal emberek akik azt akarják elhitetni a vezetővel, hogy valóban elütöttek egy gyereket.

A múlt alkalommal el is kapták a tetteseket, akik 10, 14 és 17 évesek voltak.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal, hogy ők is tudjanak erről a nagyon rossz viccről. Ha esetleg hasonló dolog történik velük ne álljanak meg, hanem hajtsanak tovább.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?