Az anya boldoggá akarja tenni fiát – de ez a szörnyű eredmény

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 38 éves Paola Lola Mascambruni egy boldog négy gyermekes anya. Nagyon szerette a gyermekeit és boldogan éltek egészen 2009-ig, amikor is furcsa dolog történt a családdal.

Az édesanya találkozott Rodrigoval. Gyakran találkoztak és komoly kapcsolat alakult ki kettőjük között, egymásba szerettek és nem sokkal később a nő terhes lett közös gyermekükkel Valentinoval.

Paola két hónapos terhes volt, amikor szörnyű dolog történt. Rodrigoval veszekedtek, a férfi elvesztette türelmét és minden figyelmeztetés nélkül a nő arcába vágott egy üvegdarabot.

Néhány nappal később beleharapott a nő arcába.

Paola megbocsájtott neki és nem tett feljelentést a rendőrségen de amikor már harmadszor is bántalmazta őt, kidobta a férfit a lakásból.

Ezek után sokáig nem látták egymást és nem találkoztak a terhesség idején. De amikor eljött a szülés ideje Rodrigo kijelentette, hogy ő jelen akar lenni. Ekkor ismét felidegesítette magát és bántani akarta a nőt de a biztonsági őrök kitessékelték.

Paola a szülés után megismerkedett egy másik férfival. Ennek ellenére azt szerette volna, ha fia Valention az édesapjával tartja a kapcsolatot. Ezért 2015 végén felvette a kapcsolatot Rodrigoval.

Legnagyobb meglepetésére úgy tűnt, hogy Rodrigo teljesen megváltozott. Többször is elnézést kért és azt mondta, mindent megtesz, csak Paola adjon neki még egy esélyt.

Paola megegyezett a férfival, hogy külön fognak élni de minden hétvégén nála lehet a fia.

Ez csak egy hétig működött jól. Az első hét után ugyanis a férfi megjelent Paola lakásánál. Mikor a nő kinyitotta az ajtót, ott állt a fia sírva. Valentino azt mondta, az apja megütötte őt ezért amilyen gyorsan csak tudott, hazarohant anyjához.

Paola nagyon mérges lett, felhívta a férfit aki viszont megfenyegette őt azzal, hogy megöli.

A nő addig még soha nem jelentette fel a férfit a rendőrségen de most azt mondta, ebből elég volt. Elment a rendőrségre és feljelentést tett.

Tavaly télen Rodrigo motorbalesetet szenvedett. Nem sokkal később felhívta Paulát és ismét találkoztak.

A férfi bókokkal halmozta el Paulát de amikor nem minden úgy történt, ahogy ő akarta, akkor ideges lett.

-Kiszállított a kocsiból, becsapta mögöttem az ajtót, aztán olyan erősen nekivágott a kocsiajtónak, hogy eltörött a vállam. Össze-vissza rugdosott és ütött, ahol csak ért, még meg is akart fojtani. Káromkodott, kurvának is hívott. Én megpróbáltam megnyugtatni őt és azt mondtam, “Rodrigo, meg fogsz ölni”. S erre a válasza az volt, hogy pontosan azt szeretné.

Paola kiabált, segítséget akart kérni de senki sem hallotta. Teljes két órán keresztül ütötte-verte őt a férfi.

Végül a nőnek valahogy sikerült elmenekülnie, segítségért kiabált de senki sem mert neki segíteni. Végül valaki mégiscsak kihívta a rendőrséget, a nőt pedig kórházba vitték.

Paolának eltört az orra, eltörött néhány foga, tele volt zúzódásokkal a teste. Nagyon szerencsés volt, hogy élve megúszta ezt.

Rodrigot azonnal letartóztatta a rendőrség és súlyos testi sértésért elítélték.

A férfi többször is megígérte, hogy megjavul és Paola minden egyes alkalommal megbocsájtott neki. Ez majdnem az életébe került.

Most a médián keresztül szeretné tudatni az emberekkel mi történt vele, hogy másokkal ez ne forduljon elő.

Az erőszak sohasem elfogadható, bár sajnos nagyon gyakran előfordul.

Az erőszaknak nagyon sok fajtája létezik, testi vagy lelki erőszak is létezik és a kettő között nagyon nagy a különbség. Lehet szó egyszerű megfélemlítésről, vagy megijesztésről is de megalázó vagy sértő magatartásról is.

A lelki erőszak egy formája az, amikor az ember egy idő után elszigetelődik a világtól és a körülötte élőktől. Ilyenkor az érintett már nem foglalkozik saját dolgaival és nem érintkezik családtagjaival sem.

Lehet szó szexuális erőszakról, megfélemlítésről is. Ha úgy gondoljuk, hogy valaki a környezetünkben erőszak áldozata, beszéljünk vele és jelezzük a rendőrségnek.

Kérjük oszd meg Paula történetét a Facebook-on barátaiddal és ismerőseiddel, hogy felhívhassuk erre a fontos dologra a figyelmet.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?